SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Gheorghe Tadici, frapat după ȚSKA Moscova - CSM București: „Ceva de necrezut. Neagu nu poate face singură, acolo s-a pierdut calificarea”

Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 10:21 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 10:45

Gheorghe Tadici (69 de ani), fostul selecționer al României, acum antrenor al Zalăului, a comentat eliminarea lui CSM București din Liga Campionilor, la capătul meciului pierdut cu ȚSKA Moscova, scor 19-24.  „Tigroaicele” câștigaseră 32-27 în tur, astfel că regula golurilor din deplasare a contat decisiv.

Tadici, antrenorul de la HC Zalău și membru în Consiliul de Administrație al FRH, spune că CSM a pierdut calificarea în două momente cheie: în meciul tur, când diferența de goluri ar fi putut fi mai mare, și în ultimele 20 de minute din repriza secundă a meciului din Rusia.

Gheorghe Tadici: „Ceva de necrezut! Neagu nu poate face singură”

„Cred că și în tur s-a pierdut calificarea, CSM putea să bată la șase goluri diferență, la ultima fază. În handbal, o victorie la cinci goluri în dublă manșă e un scor periculos. Calificarea s-a pierdut de fapt în cele 20 de minute din repriza secundă. A fost ceva de necrezut ce s-a întâmplat, acolo s-a pierdut jocul! Măcar 50% dintre ratări dacă nu erau, altfel discutam acum. 

Sunt jucătoare cu experiență internațională, cu patru-cinci campionate mondiale și europene în spate, nu se poate întâmpla așa ceva. Neagu a jucat bine, dar handbalul este un sport colectiv, nu poate o singură jucătoare sau două să facă”, a declarat Tadici pentru Prosport

În primul rând vreau să felicit pe ȚSKA Moscova pentru calificare. Cred că după aceste două meciuri au meritat-o. Avantajul de cinci goluri de la București ne-a dat încredere dar nu a fost de ajuns pentru a ne califica. Pe final cred că am ratat două șanse mari din situații foarte clare. Au avut un portar foarte bun care e tot timpul acolo pentru echipă. 
- Adi Vasile, antrenor CSM București

Gheorghe Tadici: „Cred că Gyor va câștiga Liga Campionilor”

Echipele din Final 4 sunt ȚSKA Moscova, Brest Bretagne (34-24 și 26-26 cu Metz), Gyor (30-19 și 24-21 cu Buducnost) și Kristiansand (34-27, 23-23 cu Rostov). Dintre acestea, Tadici o vede pe Gyor favorită la ridicarea trofeului: 

„Cred că tot Gyor va câștiga Liga Campionilor! Au un lot foarte bun, Final Four-ul este tot la Budapesta, dar să nu neglijăm Vipers, atenție la această echipă care a eliminat-o pe Rostov. Vin din Norvegia, știm ce înseamnă handbalul de acolo, plus că au o echipă completă”.

Mai multe știri despre CSM București:

Gabriela Szabo, după eliminarea lui CSM București din Ligă: „Se încheie o etapă”

CSM București a ratat Final Four-ul » Narcisa Lecușanu: „La Adi Vasile s-a văzut lipsa de experiență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
viorelpreda
viorelpreda  •  16 Aprilie 2021, 19:55
Postat de laurentiub01 pe 13 Aprilie 2021, 20:53

Neagu este o superjucatoare , o mare marcatoare , o unica ! Niciodată însă nu va putea face ce ar trebui sa facă o echipa adevarata . Are limitele ei , orgoliu de șefa peste niște colege mărunte și neînsemnate .Handbalul este despre un sport colectiv , cu 7 in echipa , dorința , putința , posibilități fizice și intelectuale , stabilitate psihică in condiții de stres etc . Despre ce vb aici ?

Colegele sunt foarte bune dar sunt inhibate de personalitatea ei.Omoregie e jucatoare de Gyor iar Moisa de Vipers.Dedu si Perianu ar fi prins si ele un contract la Buducnost sau Brest daca nu era Neagu.

laurentiub01
laurentiub01  •  13 Aprilie 2021, 20:53

Neagu este o superjucatoare , o mare marcatoare , o unica ! Niciodată însă nu va putea face ce ar trebui sa facă o echipa adevarata . Are limitele ei , orgoliu de șefa peste niște colege mărunte și neînsemnate .Handbalul este despre un sport colectiv , cu 7 in echipa , dorința , putința , posibilități fizice și intelectuale , stabilitate psihică in condiții de stres etc . Despre ce vb aici ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează