SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

VIDEO Gheorghe Tadici recidivează » Își bruschează o jucătoare în timpul meciului! Ce s-a putut vedea pe transmisiunea în direct

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 18:02 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 11:55

Gheorghe Tadici (69 de ani) a fost protagonistul unui nou derapaj în sala de handbal.

Antrenorul, suspendat în toamnă pentru 8 etape după ce și-a jignit și înjurat jucătoarele de la HC Zalău, a avut din nou o ieșire necontrolată.

VIDEO Gheorghe Tadici și-a bruscat o jucătoare în timpul meciului

Episodul s-a petrecut în timpul meciului jucat pe 18 noiembrie și câștigat de HC Zalău cu CSM Rm Vâlcea, 21-20. Gheorghe Tadici are o ieșire nervoasă la adresa Alexandrei Vrabie (extremă, 21 de ani), care tocmai fusese eliminată, la scorul de 9-9. 

Antrenorul o apucă de braț, o ceartă, iar apoi o bruschează și o îmbrâncește spre banca de rezerve, se poate vedea în imaginile TVR postate pe Facebook de contul neoficial „Handbal Feminin”. În fața derapajului tehnicianului, comentatorul postului public, Dragoș Bocanaciu, are următoarea remarcă, pe transmisiunea în direct: „Alexandra Vrabie certată de Gheorghe Tadici”. 

Gheorghe Tadici, antrenor recidivist

Tadici este un antrenor recunoscut pentru ieșirile reprobabile pe care le are la adresa propriilor eleve. De-a lungul timpului, a fost surprins de mai multe ori aruncând cuvinte scandaloase și umilind jucătoare aflate la început de carieră. 

În toamnă, a primit o suspendare de 8 etape din partea Comisiei de Disciplină. 

Atunci, în timpul unui time-out din timpul partidei cu Rapid , antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire reprobabilă. Tadici și-a jignit jucătoarele, folosind cuvinte dure precum „'te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu'” și „să vă ia dracu'”.

Tadici punea acea reacție pe seama unui deces în familie și spunea că se simte vânat. Ulterior, la începutul lunii octombrie, suspendarea i-a fost redusă la jumătate și Tadici a revenit pe bancă pe 23 octombrie.

„Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet: am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze.  Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9. 

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit. Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Eu, cel care consider că am avut rezultate foarte mari în handbalul românesc, mă simt un om vânat. 

Da, sunt un om vânat. De ce, domnule Dedu? Oamenii ca mine deranjează foarte tare, dar cu oameni ca noi s-au obținut rezultate. Acești oameni dau în mine așa cum s-a dat în domnul Belu și în doamna Bitang”, spunea Tadici.

În plus, în ianuarie 2020, Tadici și-a umilit una dintre jucătoare, pe Dana Abed Kader, născută la jumătatea anilor '90 în Siria, dar stabilită de multă vreme aici, în România. S-a întâmplat în timpul unui time-out la meciul CSM București - Zalău. 

„În loc să vorbești, ar trebui să începi să joci pentru echipă!”, așa debutează intervenția lui Tadici de atunci. Iar când Dana Kader chiar a deschis gura, reacționând scurt și parcă mai mult în șoaptă la ce i-a aruncat verbal Tadici, antrenorul a avut o replică frapantă: „Pleacă de aici!”.

Citește și: 

Adi Vasile cere întăriri la CSM București » Deranjat de o întrebare: „Nu e corect!”

Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele EHF European League! România are 3 reprezentante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Noiembrie 2021, 00:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3414222821965619
Severus Mirel Udeanu  •  24 Noiembrie 2021, 12:47
Postat de polistul68 pe 23 Noiembrie 2021, 22:19

Nu sunt adeptul violentei, mai ales asupra unei femei..daca esti tare, bate-te cu unul de categoria ta....pe de alta parte...cine a fcut,cat de cat sport, stie ca in momentele alea, multi antrenori reactioneaza asa...repet, nu sunt de acord cu metodele lui, daca era fiica mea in situatia aia, sigur il cautam dupa meci...dar incerc si sa ma pun in locul lui...pierzi meciul si poate iti pierzi serviciul pt ca o eleva de=a ta nu face in mod voit ce-i ceri, ce ai repetat la antrenamente...aduceti-va aminte cum Fergusson i-a spart arcada marelui Beckam , dandu-i cu ghetele in cap....a fost mare tam-tam, dar regina tot la facut Sir pe marele antrenor, la [putin timp dupa incident.

Alex Ferguson a devenit Sir in 1999, cand a primul titlul de Comandor al Imperiului Britanic, decoratie oferita de Regina Elisabeth a II-a. Incidentul cu DB a vut loc in februarie 2003,la 4 ani dupa ce era innobilat cu titlul de Sir !

sibman
sibman  •  24 Noiembrie 2021, 08:23

Saraca vrabiuta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează