SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UCRAINA 23-22

Gheorghe Tadici răsuflă uşurat: "Ne-am relaxat la 19-14, dar am gestionat bine finalul!"

Articol de - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 01:00

Gheorghe Tadici şi-a felicitat fetele după victoria de aseară şi crede că România va arăta din ce în ce mai bine de la meci la meci.

Gheorghe Tadici a fost mulţumit de jocul echipei sale, aseară, chiar dacă România s-a impus la limită, iar la final a tremurat pentru victorie.

- Domnule Tadici, am avut cinci goluri, dar finalul iar a fost unul tremurat.
- Ne bucurăm pentru victorie, chiar dacă a fost doar la un gol. Am avut trei-patru şi chiar cinci goluri pe tabelă, am controlat jocul. Cred că la 19-14 fetele s-au relaxat un pic. Era normal pe undeva, încărcătura emoţională a fost uriaşă.

- Aţi avut emoţii pe final?
- Nu, sincer. Mă bucur că fetele au gestionat jocul, au făcut exact ce trebuia. Astfel de finaluri ne ajută în perspectiva meciurilor viitoare. Ne întăresc, ne dau încredere.

- Vă aşteptaţi ca Polonia să învingă Rusia şi să o trimită acasă?
- Nu, dar mă bucur. Nu pentru că a plecat Rusia, ci doar pentru că avem o revanşă de luat în faţa Poloniei după Mondialul de anul trecut. Oricum, e un adversar dificil, cu doi interi de valoare, Kudlacz şi Wojtas. Sper să ne luăm revanşa.

- V-aţi felicitat fetele la final?
- Normal. Au muncit mult să ajungă aici. Eu cred în ele, unele s-au sacrificat, joacă accidentate. Sînt obosite, fac sacrificii şi nu pot decît să le mulţumesc. Unitatea de grup este extraordinară în echipă. Uite, după meciul cu Danemarca, Ulrik Wilbek, antrenorul "naţionalei" masculine a danezilor, ne-a felicitat şi a spus că meritam victoria, că Danemarca a scăpat uşor, că a avut noroc. Nu ne încălzeşte cu nimic, dar cînd aprecierile vin de la un tehnician ca el, trebuie să acordăm meritele fetelor noastre. Nu să le blamăm.

- Vine şi Ungaria, ţara gazdă, am jucat contra ei şi înaintea debutului la Euro.
- Ungaria a avut întotdeauna o echipă puternică. Sînt fără Gorbicz, dar au alte jucătoare capabile să facă diferenţa. Noi însă putem să le punem probleme, eu, repet, cred în acest grup, în fetele mele. Cu Ucraina, Denisa Dedu a ajutat echipa, mă aştept la fiecare meci să sară cîte o jucătoare tînără. Valoare au, le lipseşte doar experienţa şi tupeul pozitiv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:22
Postat de lucianfocus pe 12 Decembrie 2014, 21:45

cred ca numai batem pe nimeni !

mm, este foarte posibil, daca repeta jocurile slabe cu norvegia si mai ales ucraina... e posibil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:22

foarte slaba evolutie, dupa excelenta prestatie cu danemarca. sa vedem ce va mai fi, macar pentru locurile 7-8 sa se bata.

lucianfocus
lucianfocus  •  12 Decembrie 2014, 21:45

cred ca numai batem pe nimeni !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează