SPORTURI  »  HANDBAL  »  NAȚIONALA

Gheorghe Tadici, reacție acidă: „România are acum doi antrenori secunzi. Antrenorul principal este în teren!”

Gheorghe Tadici, tehnicianul de la Zalău, critică decizia lui Adi Vasile de a-și lua antrenor secund un tehnician din străinătate și insinuează că, de fapt, Neagu e antrenorul României!
Gheorghe Tadici, tehnicianul de la Zalău, critică decizia lui Adi Vasile de a-și lua antrenor secund un tehnician din străinătate și insinuează că, de fapt, Neagu e antrenorul României!

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 15:54 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 18:15

Gheorghe Tadici, tehnicianul de la Zalău, critică decizia lui Adi Vasile de a-și lua antrenor secund un tehnician din străinătate și insinuează că, de fapt, Cristina Neagu e antrenorul României!

Gheorghe Tadici, fostul selecționer al României, a criticat vehement în presa din Zalău decizia lui Adi Vasile de a-l lua ca "ajutor" la echipa națională a României pe norvegianul Bent Dahl. De altfel, Tadici a și votat în Consiliul de Administrație împotriva acestei decizii.

Tadici consideră că alegerea unui antrenor străin pe post de "secund" este o jignire la adresa antrenorilor din România. "Am fost împotriva a doi antrenori străini şi a faptului că Adrian Vasile şi-a luat secund din Norvegia, despre care nu ştia nimeni nimic. Naţionala României are acum doar antrenori secunzi, iar antrenorul principal este în teren! Nu mi se pare normal, ca după ce la Comisia Tehnică s-a insistat să nu se mai aducă antrenori străini la Naţională, să nu se ţină cont de acest aspect", a declarat Gheorghe Tadici în Sportul Sălăjean.

Gheorghe Tadici susține că Bent Dahl nu cunoaște jucătoarele din România, iar în ultimul timp nu a antrenat pe nimeni. "Nu ştiu ce poate să facă acest antrenor secund din Norvegia, care vine pentru trei-patru zile la pregătire, fiindcă nici nu le cunoaşte bine pe jucătoare. Mi se pare o lipsă de dibăcie. Probabil pe antrenorii din Liga Naţională nici nu o să-i mai intereseze, pentru că este un fel de jignire la adresa lor. Sunt buni doar să le pregătească pe jucătoare şi să le crească. Echipa naţională nu este o jucărie pe care să se facă experimente!", a mai declarat Gheorghe Tadici.

Citește mai multe știri din handbal:

Mesajul croatului Ante Kuduz pentru toți suporterii dinamoviști: ”Nu vă spun adio, ci doar la revedere!”

Finală scandinavă la CM de handbal masculin: Suedia și Danemarca joacă pentru aur!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
3157398414285898
Takacs Istvan  •  01 Februarie 2021, 10:43

Eu credeam ca acest tadici ***. Cat despre dedu=motociclistu este cumva *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  31 Ianuarie 2021, 18:58
Postat de Billy Bilciurescu pe 31 Ianuarie 2021, 18:14

Atat timp cat la conducerea FRH ,ramane acest hipopotam pe nume Dedu.HANDBALUL ROMANESC va dispare incet, incet din elita MONDIALA SI EUROPEANA!!!!!!!!!!!

zi si in romana

1391972634181505
Adrian Popescu  •  31 Ianuarie 2021, 18:42

Billy ce îți mai place saorma...Ai mai scris și cu majuscule vidanjă volantă a handbalului....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează