SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Mesajul croatului Ante Kuduz pentru toți suporterii dinamoviști: ”Nu vă spun adio, ci doar la revedere!”

Ante Kuduz a câștigat două titluri de campion cu Dinamo FOTO Cristi Preda
Ante Kuduz a câștigat două titluri de campion cu Dinamo FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 15:43 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 16:01

„Sunt mândru de faptul că am avut privilegiul de a juca în fața celor mai buni fani din lume și că am avut susținerea lor, eu, un croat născut la Osijek”, a scris între altele Kuduz

Ante Kuduz (26 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători ai campioanei Dinamo București, va părăsi gruparea din Ștefan cel Mare la finalul sezonului. El a semnat deja cu Vardar Skopje, fosta dublă câștigătoare de Liga Campionilor, pentru că-și dorește să joace în Liga Campionilor. Kuduz știe că numai așa ar putea ajunge să evolueze în naționala țării sale, cu care a participat la Euro 2020. Kuduz a transmis fanilor de la Dinamo un mesaj din suflet și le promite că se va întoarce într-o zi să joace în tricoul alb-roșu.

MESAJUL LUI KUDUZ

Pentru toți câinii mei: 
A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul unui club mare cum e Dinamo București! Voi, fanii, ați jucat un rol important în dezvoltarea mea ca persoană și ca jucător, și sunteți motivul pentru care această iertare este importantă pentru mine! Sunt mândru de faptul că am avut privilegiul de a juca în fața celor mai buni fani din lume și că am avut susținerea lor, eu, un croat născut la Osijek. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureștiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie. Așa că, sper, ca la sfârșitul acestui sezon, să nu spun «adio», ci doar «la revedere» și că voi avea ocazia să mă întorc la club într-o bunî zi și să fiu iar alături de suporteri și la dispoziția clubului nostru! 
 

Astăzi mă uit înapoi la timpul petrecut împreună și vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat în ultimii trei ani! Mi-am făcut prieteni pentru toată viața, m-ați ajutat să-mi împlinesc visele și am adunat amintiri pe care nu le-aș schimba pentru nimic în lume! Mulțumesc! Și acum...să luăm campionatul și Cupa României și să facem un boom în Europa... Cine suntem? Augh! augh! augh!

Dinamo își pierde briliantul! Ante Kuduz a semnat cu Vardar Skopje

Finală scandinavă la CM de handbal masculin: Suedia și Danemarca joacă pentru aur!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
creeperno290
creeperno290  •  30 Ianuarie 2021, 22:38

Multumim ehf pentru stupizenia de care a-ti dat dovada dupa ce n-ati dat wildcard singurei echipa neinvinsa sezonul trecut in champions league

tonight.we.dine.in.hell.
tonight.we.dine.in.hell.  •  30 Ianuarie 2021, 20:19
Postat de gago747 pe 30 Ianuarie 2021, 18:27

Baft[ mai departe! :i mulúmim EHF c[ ne-aí exclus din Liga Campionilor ... not!

Kuduz un jucator croat excelent!1 Dinamo pierde un reper important al echipei! La revedere Kuduz, sigur nu vei mai avea atmosfera de la meciurile lui Dinamo dar respectam decizia ta! Numai bine!

gago747
gago747  •  30 Ianuarie 2021, 18:27

Baft[ mai departe! :i mulúmim EHF c[ ne-aí exclus din Liga Campionilor ... not!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează