SPORTURI  »  HANDBAL  »  ATAC

EXCLUSIV Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu: „Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla! În jurul ei e vid”

Gheorghe Tadici (70 de ani), antrenorul celor de la HC Zalău, a oferit o replică în exclusivitate pentru GSP.ro, după acuzațiile lansate în această seară de Cristina Neagu (33 de ani).
Gheorghe Tadici (70 de ani), antrenorul celor de la HC Zalău, a oferit o replică în exclusivitate pentru GSP.ro, după acuzațiile lansate în această seară de Cristina Neagu (33 de ani).

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2022 22:13 / Actualizat joi, 26 mai 2022 22:25

Gheorghe Tadici (70 de ani), antrenorul celor de la HC Zalău, a oferit o replică dură, după acuzațiile de blat la titlu lansate în această seară de Cristina Neagu (33 de ani).

  • În ultima rundă, CSM București primește vizita celor de la Baia Mare, iar Rapid joacă la Râmnicu Vâlcea. Meciurile decisive sunt programate duminică, 29 mai, de la ora 15:30
  • Înaintea ultimei runde, Rapid are un punct avans față de CSM București. O victorie este răsplătită cu 3 puncte.

Cristina Neagu a lansat un atac fără precedent la finalul meciului câștigat de CSM București, 26-24, împotriva lui HC Zalău. Interul stânga a lăsat să se înțeleagă că formația lui Gheorghe Tadici a lăsat-o mai ușor în disputele cu Rapid, dar a criticat și maniera de arbitraj a băimărenilor Alin Gherman și Adrian Moldovan. 

Cristina Neagu lansează acuzații de blat la adresa Rapidului și a lui Tadici: „Câștigătoarea se stabilește dinainte aici. Oribil, jenant!”
LIGA FLORILOR
Cristina Neagu lansează acuzații de blat la adresa Rapidului și a lui Tadici: „Câștigătoarea se stabilește dinainte aici. Oribil, jenant!”

Gheorghe Tadici, replică pentru Cristina Neagu

Într-un dialog cu GSP, Gheorghe Tadici a răspuns punctual acuzațiilor, începând cu cu maniera de arbitraj: „Nu poate spune asta o jucătoare care încasează un salariu pe care zece din echipa mea nu îl au. Când a zis că are niște probleme cu 7 contra 9, cred că s-a referit contra noastră. Așa apreciez eu.

Dacă luăm ultimele 3 minute, fără eliminarea pe un blocaj al lui Lazic, incorectă, și pe un refuz de a da eliminare la limita de roșu, la Mitrache, când mai erau un minut și 50 de secunde, nu ar fi câștigat. Este jenantă declarația ei”, a început Tadici. 

Tadici: „Cel care e prost și dă este Nicușor Dan”

În decembrie 2021, Cristina Neagu a semnat o nouă înțelegere cu CSM București. Interul stânga câștigă 20.000 de euro/lunar. Tadici s-a legat acum de acest aspect. 

„Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la CSM, de a justifica și de a comenta toate rezultatele, toate Final Four-urile ratate.  Dacă se consideră că trebuie să ai un buget spre 4 milioane de euro pentru a câștiga campionatul și Cupa României...

O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la națională în 2007, când antrenor era Tadici. Am fost singurul care a avut încredere în ea la CM din Franța. Dacă au trecut atâția ani pentru a trage aceste concluzii, o face doar pentru că urmează o deviză românească, o vorbă din popor: «Nu e prost cine cere, e prost cine dă». 

O spun clar și răspicat: cel care e prost și dă este primarul Bucureștiului, Nicușor Dan! Se lasă păcălit așa cum s-a lăsat și Firea. O să punem mâna pe Cupa Campionilor, asta aud de atâția ani. Mai merge încă unul”, a comentat Tadici, pentru GSP.ro.

Gheorghe Tadici: „În jurul lui Neagu e un vid!”

  • Cristina Neagu a fost transferată de CSM București în 2017. A cucerit două titluri de campioană și trei Cupe ale României. În Champions League a prins un singur Final Four al Ligii Campionilor cu „tigroaicele”, chiar în primul sezon, când a fost și golgetera competiției, cu 110 goluri.

„Mi-ar conveni și mie să câștig un miliard pe lună, pentru două-trei ore de muncă pe zi. Și restul păcăleală! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro de euro buget... 

Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi și au nevoie de ajutor pentru a câștiga. E lamentabil. Vreau să știu și eu ce a crescut în jurul ei. A crescut o Perianu, o Bazaliu, o Zamfir? Sau alte jucătoare care au fost în jurul ei, a crescut cineva? În jurul ei este un vid!”, a concluzionat fostul selecționer. 

CV Gheorghe Tadici

  • S-a născut pe 27 martie 1952 la Piatra Neamț
  • A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport la Cluj-Napoca în 1974
  • Antrenor al echipei feminine din Zalău, cu un interval, 2006-2008, când a fost pe bancă la Oltchim Rm. Vâlcea
  • Antrenor al echipei naționale a României (1994, 2005-2008, 2012-2015)
  • Performanțe la echipe de club: a câștigat City Cup cu Silcotub Zalău (1996), Cupa Cupelor și Supercupa Europei cu Oltchim Rm. Vâlcea (2007)
  • Performanțe la echipa națională: argint mondial la CM din Rusia (2005), locul 4 la CM din Franța 2007, locul 8 la JO de la Beijing (2008)

Citește și alte știri din handbal: 

EXCLUSIV C.S. Rapid își schimbă șeful » Bogdan Vasiliu va fi numărul 1

Prima mutare majoră făcut de noul șef al handbalului: revine „omul de aur” Aurelian Roșca

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ceaiuri
ceaiuri  •  27 Mai 2022, 17:07

Tadici are dreptate...Bazaliu a tb sa se transfere sa poate sa joace...si nu e singura,ca cea mai buna jucatoare desemnata(numai de romani)are f putine realizari,daca nu joci la Gyor..nu esti o jucatoare completa..banuiesc banii (multi..f prea multa munca)schimba caractere....si apar si declaratii hilare

alenb
alenb  •  27 Mai 2022, 13:53
Postat de boierasul pe 27 Mai 2022, 12:57

În ce țară din lume ești filmat când fraudezi alegerile și nu pățești nimic?? În București nici nu trebuie construite patinoare, pentru ca în câteva săptămâni, sunt acoperite de gunoi)) Bucureșteanul este cel mai.... din specia umana ((

Asta cu "filmatu fraudarii alegerilor" e fum pentru prostime marca psd- antena 3. Alegerile se termina din momentul in care se numara voturile in fiecare sectie, se semneaza PV verbale de catre reprezentantii partidelor din sectii si se trimit la centru. Dupa aia, poti sa umbli la saci cat vrei, rezultalele sunt alea din adunarea proceselor verbale si punct.

boierasul
boierasul  •  27 Mai 2022, 13:00
Postat de mihai041 pe 27 Mai 2022, 09:13

Păi și de ce să îi dea ăleia 20000 de euro lunar din banii mei mă?Eu nu vreau așa ceva!!!Să facă locuri de joacă pentru copii!Nu echipă de handbal.Eu nu recunosc echipa aia.Și nici un Rapidist nu o recunoaște.Nu vreau ca din banii mei sa fie întreținută o echipă de handbal surogat.

Pe aia din Voluntari, Arad, Iași.... cine îi întreba când sunt milioane de euro date la echipele de fotbal, iar șoselele sunt praf, munții de gunoaie zac neridicati......

Vezi toate comentariile (18)
Comentează