SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - KOSOVO 25-30

Gheorghe Tadici pune sare pe rana naționalei de handbal masculin: „Ne-a bătut comuna Kosovo... E ca şi cum ar juca o comună de la noi cu o echipă din Bucureşti”

Gheorghe Tadici (68 de ani), antrenorul echipei feminine HC Zalău, a criticat prestația naționalei masculine de handbal, din eșecul cu Kosovo, scor 25-30 +13   FOTO
Gheorghe Tadici (68 de ani), antrenorul echipei feminine HC Zalău, a criticat prestația naționalei masculine de handbal, din eșecul cu Kosovo, scor 25-30

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 17:41 / Actualizat luni, 15 martie 2021 18:25

Gheorghe Tadici (68 de ani), antrenorul echipei feminine HC Zalău, a criticat prestația naționalei masculine de handbal, din eșecul cu Kosovo, scor 25-30. 

„Nu ştiu care e cuvântul mai grav, umilinţă sau ruşine. Ne-a bătut comuna Kosovo... E ca şi cum ar juca o comună de la noi cu o echipă din Bucureşti", au fost cuvintele cu care Tadici și-a început tirul la adresa naționalei. 

Gheorghe Tadic, după România - Kosovo 25-30

„Problema este modul în care a fost gestionat handbalul masculin în ultimii 10 ani. Mă refer la faptul că s-a jucat fără număr de străini, de abia de anul acesta s-a introdus obligaţia de a avea doi români în teren. Să ne uităm care e viitorul handbalului masculin. 

Ştiţi unde suntem cu juniorii şi cu tineretul, adică anticamera echipei naţionale? Vă spun eu, în grupa a doua valorică, acolo suntem. Pentru prima dată de 30 de ani încoace sau mai mult. Deci viitorul handbalului masculin nu sună bine atâta timp cât realitatea este asta, că suntem în grupa a doua valorică şi cu juniorii, şi cu tineretul", a precizat Gheorghe Tadici, conform Agerpres

4 victoriiînregistrase în istoria sa naționala Kosovo: cu Cipru, Albania, Irlanda și Israel. Acum se laudă cu a cincea, în fața României

Gheorghe Tadici, antrenor cu performanțe impresionante

  • Născut pe 27 martie 1952 la Piatra Neamț 
  • A antrenat doar la HC Zalău și pe Oltchim Rm. Vâlcea (2006-2008) 
  • A antrenat naționala de senioare, junioare și tineret a României 
  • Vicecampion mondial cu România în 2005, locul 7 la JO 2008 
  • Cu HC Zalău a câștigat City Cup în 1996, iar cu Oltchim Cupa Cupelor și Supercupa Europei în 2007

Citește și alte știri din handbal:

Cezar Nica, fost antrenor al lui Fortuneanu, îl contestă pe selecționer: „Ce-l recomandă, de l-am pus la echipa națională?”

Alexandru Dedu se apără după dezastrul cu Kosovo: „Umilință e prea mult spus, e o înfrângere care doare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
viorelpreda
viorelpreda  •  17 Martie 2021, 12:15

Credeam

viorelpreda
viorelpreda  •  17 Martie 2021, 12:15

Credam ca Astral Posta Calnau.

1423984557905776
Florin Stanescu  •  16 Martie 2021, 11:59

Va să zică "comunistul" Tadici zice ca băieții sunt terminați. Pronosticul lui a fost ca este posibil sa nu ne calificam nici la Tokio pentru ca nu poate sa joace Neagu cu Crina. Ar mai fi doua trei fete dar prea puține. Toată lumea înjura pe CSM București ca aduce străine dar stați puțin sa vedeți loturile de la Vâlcea, Rapid sau Craiova în sezonul viitor. Facem campionat pentru ca să antrenam și sa plătim jucătoare străine. Ce am scris nu are conotație rasista ci pur și simplu este o constatare ca să nu mai avem pretenții de la echipele naționale! O sa ajungem sa naturalizat jucătoare cum a făcut Qatarul. ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează