SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU

Gheorghe Tadici, scos din sală fără motiv la Bistrița!

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 20:57 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 22:26

Gheorghe Tadici, antrenorul de la HC Zalău, urmărea meciul dintre Vâlcea și Slatina când a fost poftit afară de oficialii FRH. Nu s-a împotrivit, deși avea voie să rămână în sală!

După meciul pierdut de echipa sa, HC Zalău, 26-29 cu Gloria Bistrița, Gheorghe Tadici a rămas în Sala Liceului cu Program Sportiv, unde urma disputa dintre SCM Rm. Vâlcea și CSM Slatina. Era minutul 10 al jocului dintre cele două echipe oltene când un oficial al federației a venit și l-a rugat pe tehnicianul Zalăului să părăsească sala.

"Domn profesor, știți că nu aveți voie să urmăriți din sală alte meciuri în afară de cel al dumneavoastră", i s-a adresat oficialul. "Sunt membru al Consiliului de Administrație, noi avem voie să fim prezenți la orice meci", a venit replica. Numai că Gheorghe Tadici a fost poftit afară din sală. Nu s-a opus și a plecat. Pe scările de ieșire ale sălii, a fost poftit de oficialii FRH înapoi. „Ne cerem scuze, domn profesor, aveți dreptate, aveați voie în sală”. Gheorghe Tadici nu s-a mai întors. "Voi vedeți pe cine lăsați în sală, m-ați găsit pe mine! La meciul meu cu Bistrița cred că au fost prezenți în sală jumătate din angajații Consiliului Județean. Ei cu ce drept au intrat la meci?", a întrebat Gheorghe Tadici.

Clujul acuză și ea arbitrajul

Dacia Mioveni a învins în derby-ul suferinței pe U Cluj Napoca și s-a îndepărtat de zona fierbinte a clasamentului. Echipa antrenată de Gheorghe Covaciu a învins cu 29-26 formația ardeleană. Numai că, la final, Sergiu Cacovean, directorul sportiv al Clujului, a declarat că echipa sa a fost clar dezavantajată de arbitrajul cuplului Doană-Gociu. "Exact de ce ne-am temut nu am scăpat. Am avut parte de un arbitraj absolut penibil. Vom înainta un memoriu pentru ce s-a întâmplat pe teren pentru că a depășit orice limită. Am început să deranjăm de câteva etape bune. Am obținut două victorii la care nu se aștepta nimeni și s-au gândit că pe teren, pornind cu șanse egale, nu poate câștiga Mioveni. Fetele sunt montate, bine pregătite, dar astăzi am fost furați", a spus oficialul pentru Monitorul de Cluj.

Rapidul s-a trezit prea târziu

Minaur Baia Mare continuă seria meciurilor foarte bune și a câștigat aseară, la Bistrița, și în fața Rapidului, 25-21. În meciul tur, feroviarele reușiseră să scoată un egal. Acum nu a mai fost cazul. Minaur a început în forță, a condus la 6-7 goluri diferență, dar pe finalul partidei, impulsionată de paradele portarului Gabriela Dobre, Rapid s-a apropiat la două goluri. Jovana Kovacevici, interul stânga al maramureșencelor a fost din nou MVP-ul partidei cu 8 goluri marcate. La Rapid, cea mai bună jucătoare a fost Albertina Kassoma, pivotul "naționalei" Angolei, cu 7 reușite. Toată lumea așteaptă acum derbyul de sâmbătă, dintre Minaur și SCM Rm. Vâlcea, un mexci care ar putea să decidă echipa care va rămâne în cursa pentru titlu alături de CSM București.

Rezultate etapa a 17-a

  • Dacia Mioveni-U Cluj Napoca 29-26
  • HC Zalău-Gloria Bistrița 26-29
  • CSM Galați-Dunărea Brăila 16-23
  • CSM Slatina-SCM Rm. Vâlcea 25-35
  • Gloria Buzău-Măgura Cisnădie 20-22
  • Activ Ploiești-CSM București 17-32
  • Rapid București-Minaur Baia Mare 21-25

Clasament

  1. CSM București 46
  2. Minaur 43p
  3. SCM Rm. Vâlcea 42p
  4. Gloria Buzău 29p
  5. Măgura Cisnădie 28p
  6. Dunărea Brăila 28p
  7. Gloria Bistrița 27p
  8. Rapid 24p
  9. HC Zalău 21p
  10. CSM Slatina 16p
  11. Dacia Mioveni 15p
  12. SCM Craiova 12p
  13. CSM Galați 7p
  14. U Cluj 6p
  15. Activ Plopeni 5p

Moment halucinant în „Liga Florilor” » Antrenorii au sărit la bătaie după Gloria Buzău - Măgura Cisnădie: „Nici nu vreau să îi rostesc numele”

Cristina Neagu: „Va exista handbal și după mine. Acum iau o pauză din națională, dar vreau să merg cu România la Jocurile Olimpice din 2024"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează