SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUZĂU - CISNĂDIE

Moment halucinant în „Liga Florilor” » Antrenorii au sărit la bătaie după Gloria Buzău - Măgura Cisnădie: „Nici nu vreau să îi rostesc numele”

FOTO: Facebook @GloriaBuzauHandbal
FOTO: Facebook @GloriaBuzauHandbal

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 18:41 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 19:37

Meciul dintre Gloria Buzău și Măgura Cisnădie (20-22) era să se încheie cu o repriză de box între antrenorii celor două echipe, Ovidiu Mihăilă, respectiv Alexandru Weber. Cei doi au fost despărțiți de oficiali și jucătoare.

Tensiune maximă la disputa dintre Gloria Buzău și Măgura Cisnădie, în etapa a 17-a a Ligii Naționale. Buzoiencele, locul 4, cu 29 de puncte, se puteau desprinde de plutonul echipelor din spatele lor (Cisnădie, Brăila, Bistrița, Rapid) dacă ar fi câștigat. Numai că sibiencele au făcut un meci foarte bun, s-au apărat eficient, au avut din nou un portar în zi mare, Elena Voicu, iar la final cele trei puncte au intrat în contul celor de la Cisnădie.

Antrenorii, aproape de bătaie la Gloria Buzău - Măgura Cisnădie

Cei doi arbitri, cuplul nemțean Ifrim-Ilisei, au intrat în colimatorul celor de la Gloria. Încă din timpul meciului, directorul tehnic Romeo Ilie a intrat pe teren să le ceară socoteală după o decizie împotriva Gloriei. A primit eliminare și lucrurile s-au calmat pentru moment.

La finalul jocului, totul a erupt. Protagoniștii scandalului au fost cei doi antrenori, Ovidiu Mihăilă (Buzău) și Alexandru Weber (Cisnădie). Mihăilă l-a îmbrâncit pe adversarul său, supărat că acesta nu a vrut să dea mâna cu el.Au fost repede despărțiți de jucătoare, și cei doi „cocoși" nu au mai putut să se întâlnească.

„Am încercat să discut cu el, să nu se mai plângă tot timpul. I-am întins mâna, dar el mi-a întors spatele, ceea ce mi s-a părut o lipsă totală de respect. Am avut un gest necontrolat, o chestie involuntară. Nu am nimic cu nimeni, pierzi, câștigi, dar dacă întind o mână, mi se pare normal să o primesc înapoi, așa mi se pare corect în sport", a declarat Mihăilă.

Moment halucinant în „Liga Florilor” » Antrenorii au sărit la bătaie după Gloria Buzău - Măgura Cisnădie: „Nici nu vreau să îi rostesc numele”
Ovidiu Mihăilă

Weber: „S-au învățat să câștige cu ajutorul arbitrilor!”

Alexandru Weber l-a atacat în mod direct pe omologul său buzoian. „La meciul de azi, antrenorul a făcut diferența. Am știut să-mi motivez fetele față de circul făcut de colegul de la Buzău, căruia nu vreau să-i rostesc numele. Nu cred că se poate apropia de nivelul meu niciodată în viața lui. Buzăul este împins de arbitraj. Din câte văd eu are 7 meciuri câștigate la un gol cu echipe din a doua jumătate a clasamentului. Cred că acele echipe au jucat mai bine decât ei. Buzăul ar trebui să-și vadă mai mult de jocul de pe teren", a declarat Weber.

Moment halucinant în „Liga Florilor” » Antrenorii au sărit la bătaie după Gloria Buzău - Măgura Cisnădie: „Nici nu vreau să îi rostesc numele”
Alexandru Weber

Măgura Cisnădie s-a impus cu 22-20 în partida din etapa a 17-a și are acum 28 de puncte, doar cu unul mai puțin decât Buzău. Oficialii buzoieni au anunțat că au făcut raport de joc după meci celor doi arbitri, considerând maniera de arbitraj părtinitoare.

Citește și alte știri din handbal:

CSM București, SCM Rm. Vâlcea și Minaur Baia Mare continuă lupta de la distanță. Fără pași greșiți în etapa disputată la Bistrița

De ce s-a retras Cristina Neagu de la națională? Oana Manea are explicația: „S-a gândit la tot ce urmează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dedu.groparul.handbalului
dedu.groparul.handbalului  •  28 Aprilie 2021, 14:30

Nu va luati de fiul meu weber marele antrenor. Cand a iesit in Europa a luat batai cum nu a luat nicio echipa romaneasca vreodata in cupele europene

844831225687843
Petre Stoian  •  28 Aprilie 2021, 10:51

Bardac si-a data repede seama se se intimpla; era suficient sa se arunce spre semicerc si primea 7 m; mare noroc pe Magura ca nu a plecat antrenorul minune pe la echipe mai valoroase

129092117557019
Sofia Ioana  •  27 Aprilie 2021, 23:22

Weber asta s-a facut de ras 3 ani la rand prin cupa EHF..Vai steaua lui de antrenor, un penibil..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează