SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NATIONALĂ

Gloria Bistrița a rezistat doar o repriză în fața CSM București

Puștoaica Ștefania Stoica (17 ani) a marcat iar pentru CSM București FOTO Cristi Preda
Puștoaica Ștefania Stoica (17 ani) a marcat iar pentru CSM București FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 01:02 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 09:38

După 15-15 la pauză, Gloria Bistrița nu a mai putut face față ritmului impus de Neagu și compania, scor 23-28. Trei jucătoare s-au remarcat la CSM București: Neagu, Pintea și Lazovici.

CSM București a învins aseară, în Sala Polivalentă din Capitală, cu 28-23 pe Gloria Bistrița, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale. În prima repriză, ardelencele au făcut un joc foarte bun și au evoluat de la egal la egal cu "tigroaicele". După 15-15 la pauză însă, CSM a jucat mult mai bine în startul reprizei secunde, apărarea a început să funcționeze și bucureștencele au marcat de patru ori consecutiv.

Până la final, în ciuda tuturor eforturilor, Gloria nu a mai putut să revină și a cedat cu 23-28. Excelent jocul pivotului Crina Pintea (7 goluri) și al Cristinei Neagu (9), la CSM București, din tabăra Gloriei detașându-se centrul Laura Pristăvița (8 goluri). Merită de remarcat și faptul că tânăra de 17 ani, Ștefania Stoica, și-a trecut din nou numele pe lista marcatoarelor.

”S-a văzut că nu am mai jucat de 10 zile. În prima repriză nu am avut ritm, am intrat greu în joc, nu ne-am apărat, am permis Bistriței să vină peste noi. În partea a doua ne-am apărat mult mai bine și am blocat culoarele adversarelor”, a declarat antrenorul Adi Vasile. ”După o primă repriză bună, în care am jucat de la egal la egal, în partea a doua am fost fricoși, ne-am speriat parcă. Ne-am retras pe semicerc, nu am mai întâmpinat adversarul și CSM ne-a taxat”, a spus și antrenorul bistrițean, Horațiu Pașca. 

Joi, tot în cadrul etapei a 8-a a Ligii Florilor, în Sala Polivalentă din București se vor mai disputa partidele: Gloria Buzău-Activ Ploiești (ora 10:30), Măgura Cisnădie-Minaur Baia Mare (13:15), SCM Rm. Vâlcea-Dunărea Brăila (16:30, direct TVR2), SCM Craiova-Rapid (19:15).
CSM București are 24 de puncte după 8 jocuri, urmată de Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare cu 16 puncte (7 jocuri) și SCM Rm. Vâlcea cu 15 puncte (6 jocuri). 

Citește mai multe știri din handbal:

Danemarca a eliminat Egipt la loviturile de la 7 metri! Iată semifinalistele Mondialului

Nicușor Dan a fost la antrenamentul lui CSM București » Ce asigurări le-a dat Cristinei Neagu și coechipierelor sale: va mai fi echipă la CSM și în sezonul viitor?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close