SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Nicușor Dan a fost la antrenamentul lui CSM București » Ce asigurări le-a dat Cristinei Neagu și coechipierelor sale: va mai fi echipă la CSM și în sezonul viitor?

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 22:08 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 23:15

Vizită surpriză la antrenamentul de marți seara al CSM București. Spre finalul ședinței de pregătire, în tribunele Sălii Polivalente a apărut Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan.

”Săptămâna trecută am avut o ședință la Primărie cu toate departamentele din Primărie, toate societățile, a fost așa un fel de bilanț. L-am rugat la finalul acelei întruniri pe domnul primar să vină într-o zi la echipă să vorbească personal cu fetele pentru că ele nu mai au încredere în nimeni. S-au acumulat salarii restanțe, au fost tot felul de discuții și toate fetele se întrebau ce se va întâmpla cu echipa”, a declarat unul dintre oficialii clubului bucureștean.

Nicușor Dan le-a comunicat jucătoarelor că va face tot posibilul să aducă salariile la zi în cel mai scurt timp, dar nu a vehiculat o dată exactă. El le-a dat asigurări că și în sezonul viitor echipa va încerca să fie una de top, cu obiective importante. Întâlnirea dintre Nicușor Dan și jucătoare a durat circa o oră.

În ultimul timp, pe seama restanțelor financiare de la CSM (4 luni restanțe), s-a vehiculat faptul că CSM București se va destrăma din sezonul viitor. De altfel, mai multe jucătoare vor pleca de la gruparea finanțată de Primăria Capitalei, iar conducerea actuală a echipei întâmpină dificultăți în transferurile altor jucătoare din cauza stării de incertitudine de la echipă.

Nicușor Dan a fost la antrenamentul lui CSM București » Ce asigurări le-a dat Cristinei Neagu și coechipierelor sale: va mai fi echipă la CSM și în sezonul viitor?

CSM București ar putea câștiga la „masa verde” meciurile cu Rostov și Bietigheim!

Argentina a ratat o calificare istorică! Croația nu a putut învinge nici rezervele Danemarcei. Cum arată tabloul „sferturilor” la Mondiale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  28 Ianuarie 2021, 22:11

"Nicușor Dan" - care este numele de familie ?

137729076992236
Conache Pavel  •  27 Ianuarie 2021, 06:03

Dl. Nicusor Dan sa se ocupe de problemele stringente ale Bucurestilor : reteaua de termoficare , fluidizarea circulatiei, centura ocolitoare, stoparea "sifonarii" banilor publici, etc. In privinta echipei , PROFESIONISTA, de handbal CSM Bucuresti consider ca nu este o prioritate pentru bucuresteni si nu sunt de acord sa fie finantata din bani publici, sa promoveze turismul, sa stopeze disparitia spatiilor verzi si sa sprijine sportul pentru copii si tineret.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close