SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Gloria Bistrița, încă un meci dezastruos în Liga Națională! Ce au făcut Rapidul și Gloria Buzău

Portarul Tamara Popovici, cea mai bună jucătoare a Daciei Mioveni FOTO: CS Dacia Mioveni 2012
Portarul Tamara Popovici, cea mai bună jucătoare a Daciei Mioveni FOTO: CS Dacia Mioveni 2012

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2021 21:57 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 22:17

Gloria Bistrița a pierdut al treilea meci cu echipe din subsolul clasamentului, după înfrângerile cu Slatina și Cluj, scor 22-24 contra lui Dacia Mioveni.

Surpriză enormă produsă de Dacia Mioveni miercuri seara în etapa a 13-a a Ligii Florilor. La Baia Mare, echipa antrenată de fostul mare internațional Gheorghe Covaciu a învins Gloria Bistrița, echipa care pornea clar favorită înainte de meci, 24-22. A fost o seară groaznică pentru echipa pregătită de Horațiu Pașca. Ratări peste ratări, multe în situație de unu la unu, bistrițencele având o atitudine care a lăsat de dorit.

Mioveniul s-a apărat exact, portarul sârb Tamara Popovici prinzând o zi extraordinară. A avut 16 mingi apărate, între care trei aruncări de la 7 metri! Bistrița a acuzat arbitrajul cuplului Moldoveanu-Georgescu din Constanța, care a condus disputa asemeni meciului Norvegia-România din turneul preolimpic. Mioveniul a fost în rolul Norvegiei, iar Bistrița în cel al României. La finalul partidei, antrenorul Horațiu Pașca părea resemnat. "După șase ani și jumătate poate e timpul pentru o schimbare!", a declarat el.

Buzăul nu s-a putut ține de Baia Mare

Tot în etapa a 13-a, Minaur Baia Mare a învins cu 28-21 pe Gloria Buzău. Maramureșencele au avut ceva emoții în prima repriză, Buzăul stând aproape aproximativ 40 de minute. Finalul disputei a fost la discreția echipei antrenate de Costică Buceschi. Meci excelent făcut de interii echipei băimărene, Jovana Kovacevici care a marcat 10 goluri și Jelena Lavko, 7 reușite. Baia Mare își securizează locul 2 în clasament, fiind acum la 4 puncte de SCM Rm. Vâlcea, care va juca însă joi cu HC Zalău, tot la Baia Mare.

Tot miercuri, în primul meci al etapei, Rapid a învins cu 27-23 pe CSM Galați și a urcat, la golaveraj, pe locul 5. E bătaie mare însă pentru ultimul loc de cupă europeană, 4echipe (Rapid, Bistrița, Brăila, Zalău) având 18 puncte, iar Cisnădie 16. Sibiencele și echipa lui Tadici, HC Zalău, vor juca însă joi.

Programul meciurilor de joi, de la Baia Mare: Slatina-Ploiești (10:30), Zalău-Vâlcea (13:15), CSM București-SCM Craiova (16:00, TVR2) și Măgura Cisnădie-Cluj (18:45).

Transferul perfectat de CSM București » Tess Wester, campioană mondială în 2019, va juca alături de Cristina Neagu

Dinamo s-a încurcat pentru prima dată în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1423984557905776
Florin Stanescu  •  24 Martie 2021, 23:37

Blestemele Brașovului! Le meritați din plin! Ați distrus o echipa frumoasă! Sa va duceți și sa va desființați și voi asa cum s-au desființat ele. Amin!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează