SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Transferul perfectat de CSM București » Tess Wester, campioană mondială în 2019, va juca alături de Cristina Neagu

Tess Wester, 27 de ani, portarul naționalei Olandei și campioană mondială în 2019, va juca la CSM București. +12   FOTO
Tess Wester, 27 de ani, portarul naționalei Olandei și campioană mondială în 2019, va juca la CSM București.

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2021 13:18 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 14:17

Tess Wester, 27 de ani, portarul naționalei Olandei și campioană mondială în 2019, va juca la CSM București. Handbalista considerată și una dintre cele mai frumoase jucătoare din lume o va înlocui pe Denisa Dedu.

Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM București un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

CV-ul său impresionant cuprinde, printre altele, pe lângă titlul mondial cucerit cu naționala Olandei, în 2019, în Japonia, o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2015 din Danemarca, o alta de bronz la Mondialul din 2017 din Germania, două medalii la Campioanatul European (argint în 2016 în Suedia și bronz doi ani mai târziu în Franța și un loc patru la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro!

„E sfârșitul generației Neagu, una care nu a realizat mai nimic” » Marian Ursescu, analiză necruțătoare după ratarea calificării la JO: „De-asta s-a ajuns aici!”
România - Muntenegru 28-25
„E sfârșitul generației Neagu, una care nu a realizat mai nimic” » Marian Ursescu, analiză necruțătoare după ratarea calificării la JO: „De-asta s-a ajuns aici!”

Tess Wester a semnat cu CSM București

Tess Wester s-a născut la 19 mai 1993 în Heerhugowaard. Wester a jucat în ultimii trei ani la Odense, în Danemarca. În acest sezon de Liga Campionilor nu a avut însă deloc cifre impresionante, fiind mai mult rezervă. A mai jucat în carieră în Germania, la Bietigheim și VfL Oldenburg.

CSM le-a mai transferat pentru sezonul viitor pe Emilie Arntzen și Malin Aune (ambele de la Vipers Kristiansand), Marie Davidsen (Thuringer), Ema Ramusovici (Buducnost). Deși nu a fost anunțat, o altă olandeză a semnat deja cu gruparea finanțată de Primăria Capitalei. Este vorba de pivotul Yvette Broch de la Metz. 

FOTO. Miss handbal vine la CSM București și înlocuiește o altă frumusețe! E măritată cu un fotbalist

CSM București a anunțat alte două transferuri: muntenegreanca Ema Ramusovici și norvegianca Marie Davidsen

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  26 Martie 2021, 11:22

Problems cu banii .. nici o problema crestem taxele.. au romanii bani de dat pe prostii .. România trebuie sa rămână o tara mica .. sa fim satelitul altora . Bravo cetățeni. Asa.. nu avem nevoie de scoli , spitale , autostrăzi.. noi avem nevoie de csm .. csa ... bravo. Acum poți canta imnul României.. Deșteaptă-te Române !!

dora
dora  •  24 Martie 2021, 15:12

Blonda asta nu a auzit ca sunt probleme cu banii la CSM ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close