SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Gogîrlă a jucat la Rapid, a marcat 11 goluri, dar Deva a învins cu 31-28

gogirla
gogirla

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Simona Gogîrlă, Nicoleta Alexandrescu şi Florica Mitrea au îmbrăcat ieri tricoul Rapidului în meciul cu Cetate Deva.

Primele două au jucat ultima dată la Rulmentul şi transferul lor a fost reuşit vineri după-amiază. Alexandrescu şi Mitrea au mai evoluat în trecut la Rapid, în timp ce Gogîrlă a debutat în vişiniu. Cu cele trei pe teren, Rapid a pus mari probleme adversarelor de la Cetate Deva, dar ardelencele au cîştigat în cele din urmă cu 31-28. Dintre cele 28 de reuşite ale gazdelor, 23 au fost reuşite de noile achiziţii! Gogîrlă 11, Alexandrescu 8 şi Mitrea 4.

La Deva, s-a evidenţiat interul Carmen Cartaş, care a marcat de 12 ori. Rapid rămîne pe penultimul loc în clasament, cu 2 puncte, dar vrea să mai aducă încă două jucătoare pentru a se salva de la retrogradare.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  31 Ianuarie 2010, 20:44

un club de tepari ce dracu sa caute in liga nationala....din pacate voi scrieti din ce vedeti in sala sau la televizor,dar nu stiti ca nenorocitii astia au furat banii fetelor timp de 2 ani si ca le-au tras teapa si la salarii.

 •  31 Ianuarie 2010, 11:38

Roman impinsa de arbitrii in repriza a II a.Domnule Gatu,la reinvestirea dumneavoastra ati promis corectitudine in campionatele nationale de handbal.Ce s`a intamplat la Roman nu se intampla nici in tarile din lumea a IIIa.L A S A T I ` N E S A J U C A M H A N D B A L ! ! Baducu si Voicu,vrednici sa devina clientii DNA.De cand Jean Mateescu a fost inlaturat de la sefia arbitrajului romanesc,buzoenii s`au organizat in stil mafiot.LASATI`NE SA JUCAM HANDBAL!E PREA MULT?

 •  30 Ianuarie 2010, 23:30

Haide-ti fetelor ca se poate si la anul o sa ajungem sus in clasament ! Cu noile achizitii o sa facem meciuri mult mai bune . O sa vedeti si voi ca asa o sa fie ! HAI RAPID !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează