SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

VIDEO + FOTO CSM București a sărbătorit titlul într-o atmosferă dezolantă » Câți spectatori au asistat în Polivalentă la înmânarea trofeului

CSM București sărbătorește titlul de campioană în „Liga Florilor”, la finalul victoriei 31-21 în fața celor de la CSM Slatina.
CSM București sărbătorește titlul de campioană în „Liga Florilor”, la finalul victoriei 31-21 în fața celor de la CSM Slatina.

Articol de , - Publicat marti, 16 mai 2023 19:49 / Actualizat marti, 16 mai 2023 20:47

CSM București a sărbătorit titlul de campioană în „Liga Florilor”, la finalul victoriei 31-21 în fața celor de la CSM Slatina.

CSM București și-a recâștigat coroana pierdută anul trecut în fața Rapidului. A cucerit al 6-lea trofeu în „Liga Florilor”, într-un sezon intern impecabil, fără eșec înaintea rundei finale.

+13 FOTO

VIDEO. CSM București, campioana handbalului feminin

Fanii „tigroaicelor” n-au fost atât de impresionați de parcurs. Aproximativ 500 de spectatori s-au prezentat în sala Polivalentă din București la meciul cu CSM Slatina, cel care a prefațat înmânarea trofeului.

A fost o liniște stranie pe durata celor 60 de minute de joc efectiv. Discuțiile dintre jucătoare au putut fi auzite clare, doar câteva vuvuzele deranjând apatia.

După aproximativ o oră petrecută la vestiare, Cristina Neagu și colegele au revenit pe parchet a doua rundă a petrecerii. Bătrâna Polivalentă a arătat că încă poate produce un spectacol de lumini, iar Siraba Demeble a „furat” trofeul și l-a ridicat în fața fanilor. 

În tot acest timp, Neagu avea „o luptă” mai complicată decât toate din acest campionat, cu dopul unei sticle de șampanie. Interul stânga a reușit în cele din urmă și a urmat o „împărtășanie” din Cupă.

Sărbătoarea a durat minute bune, un tur al Polivalentei, urmat de autografe și fotografii.

CSM București vrea și Cupa

În afara titlului, CSM mai are șansa câștigării unui trofeu în această săptămână. Sâmbătă, de la 15:00, „tigroaicele” vor juca în semifinala Cupei României împotriva celor de la Dunărea Brăila, iar elevele lui Adi Vasile sunt mari favorite.

VIDEO. Cristina Neagu, declarații după titlul câștigat de CSM București: „Am fost foarte dezamăgite anul trecut, de asta este și bucuria mai mare acum”

Citește și alte știri din handbal: 

Steaua vrea antrenor campion mondial » A mai fost pe bancă în România la Minaur Baia Mare
TRANSFERURI
Steaua vrea antrenor campion mondial » A mai fost pe bancă în România la Minaur Baia Mare
Dinamo își face planul pentru sezonul viitor » Miza pe trei jucători sârbi de Liga Campionilor
TRANSFERURI
Dinamo își face planul pentru sezonul viitor » Miza pe trei jucători sârbi de Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dandana_2
dandana_2  •  21 Mai 2023, 03:06

Ce burtoaca a facut directorul operational, Vlad Enachescu! Asa-i cand nu ai nicio grija! Dar cand n-ai nicio grija si mai esti si tinerel, ai toata conjunctura sa faci sport! Ce rezulta, atunci, despre bunul si esteticul simt al domnului sus-mentionat?! Cum o fi, ma, sa bati cuba cu supersportive (cate sunt ele) si tu sa le plescai in pelvis cu burdihanul ala?!

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 16:52
Postat de Anshbach.1987 pe 17 Mai 2023, 13:39

Dacă știam că au meci veneam și eu să fac un duș la Polivalenta!Stau in sectorul 6 și nu am apa calda de aprox 2 saptamani.Calde felicitări CSM!!!!!

Si ce treaba are echipa asta cu problemele din Bucuresti?

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 16:52
Postat de Madscorpio2 pe 17 Mai 2023, 01:06

Atat a putut legenda Neagu sa adune in tribune. Mesi al handbalului feminin are cam tot atatia fani cat are si echipa din Ciorogarla . Cand bucurestenii sunt pentru tine niste neica nimeni asa cum ai declarat , cam atatia admiratori strangi. Bafta multa echipei CSM si Cristinei in final four. A pardon! Nu s-a calificat.Atunci bafta la urmatorul titlu care va fi sarbatorit de 502 fani ca am vazut doua doamne gravide in tribuna.Vorbesti prostii culegi tribuna goale.

Nu strang decat 5.000 de oameni in sala ca atat permite capacitatea.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close