SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

HANDBAL // CSM Focșani, lider surpriză în Liga Zimbrilor!

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 22:15

CSM Focșani a învins pe teren propriu și pe Dobrogea Sud Constanța, 23-20. Sârbul Dalibor Cutura (44 de ani) face minuni cu echipa moldoveană.

Retras din vară de la Dobrogea Sud Constanța, la 44 de ani, fostul internațional sârb Dalibor Cutura a preluat echipa de primă ligă CSM Focșani, locul 8 în ediția trecută a campionatului. 

Și startul în cariera de antrenor a fost unul cât se poate de bun. După 5 etape în Liga Națională, CSM Focșani e neînvinsă. După victoria cu 23-20 în fața celor de la Dobrogea Sud Constanța, adică fosta echipă a lui Dalibor, moldovenii au trecut pe primul loc al clasamentului. Vor cădea însă un loc dacă Dinamo va trece duminică de Dunărea Călărași, ora 15:30 (TVR1). 

Constanța are cel mai prost start de sezon din istorie, după primele 5 etape echipa lui Zvonko Sundovski având doar 3 puncte în clasament și este pe locul 10. 

Steaua a înregistrat și ea a 4-a victorie în primele 5 etape de campionat, 26-21 cu HC CS Buzău, extremele Florea (9 goluri) și Mihalcea (8) fiind cei mai buni oameni din echipa lui Sandu Iacob. La egalitate de puncte cu CSM Focșani, Steaua împarte primul loc cu moldovenii. 

CSM Făgăraș a reușit să scoată un punct în ultimele secunde ale partidei cu Poli Timișoara, 28-28, dar brașovenii au revenit de la 26-28. Făgărașiul poate să se considere însă nemulțumită având în vedere că a condus aproape tot timpul, chiar și la trei lungimi distanță. Bănățenii au și ei un început de sezon dezastruos, problemele financiare făcându-și clar simțită prezența în lotul lui Pero Milosevici. Timișoara are doar 2 puncte după 5 etape și e pe locul 11. 

CSM București a obținut a doua victorie în deplasare, 27-22 la Vaslui cu nou-promovata CSM. "Tigrii" nu au bătut însă pe nimeni la București și au doar 7 puncte în clasament. 

Duminică se dispută ultimele trei partide ale rundei cu numărul 5: Dinamo-Dunărea Călărași (15:30), Minaur Baia Mare-CSM Bacău (18:00) și Potaissa Turda-CSM Reșița (18:00). 

Rezultate etapa #5

CSM Focșani-Dobrogea Sud Constanța 23-20 
Steaua București-CS HC Buzău 26-21 
CSM Vaslui-CSM București 22-27 
CSM Făgăraș-Poli Timișoara 28-28 

VEZI ȘI:

PRELIMINARII EURO 2020 // Polonia a învins în Ucraina în grupa României! Cum arată ACUM clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
partea47mea
partea47mea  •  28 Septembrie 2019, 22:54

Forza Steaua Bucuresti! Ole ola Steaua inseamna CSA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează