SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

Rapidistele optimiste după victoria cu Vâlcea: „Dacă vom juca mereu așa, cred că putem câștiga campionatul"

Azenaide Carlos în acțiune în sala Rapid FOTO sportpictures. eu
Azenaide Carlos în acțiune în sala Rapid FOTO sportpictures. eu

Articol de - Publicat joi, 10 februarie 2022 14:00 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 15:34

CS Rapid și-a consolidat poziția de lider în clasamentul național, după victoria cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-27, și visează frumos.

A fost sărbătoare ieri în Sala Rapid, după ce echipa feminină de handbal a clubului a zdrobit-o pe SCM Râmnicu Vâlcea într-o restanță din etapa a 13-a. Partida trebuia să se joace pe 27 ianuarie, dar din cauză că la echipa vâlceană au apărut cazuri de COVID-19, acesta a fost amânată.

Veste uriaşă pentru naționala feminină de handbal! Selecționerul Adi Vasile a făcut anunțul
REVENIRE
Veste uriaşă pentru naționala feminină de handbal! Selecționerul Adi Vasile a făcut anunțul

Privit ca un derby pentru că s-au confruntat formațiile de pe locurile 1 și 3, acesta n-a avut tensiunea unuia decât până în minutul cincisprezece, când scorul era 8-8. Apoi, încurajate frenetic din tribune de suporterii giuleșteni, fetele antrenate de Carlos Viver s-au desprins și au pus gol după gol pe tabelă, iar la pauză scorul ajunsese de 18-11.

Optimism vișiniu după victoria cu Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea, care evoluează și în cupele europene, nu a avut suflu să revină, chiar dacă au marcat mai multe goluri decât adversarele în repriza a doua, 15-16. 

Rapidistele au profitat de apărarea inexactă a adversarelor și au avut mereu o diferență confortabilă, cea mai mică fiind de patru goluri, dar nu au fost niciodată în pericol să piardă partida în care s-au impus până la urmă cu 33-27. 

Azenaide Carlos și Dorina Korsos au marcat câte opt goluri pentru CS Rapid, ele fiind cele mai bune marcatoare ale acestei formații. „Dacă vom juca mereu așa cum am făcut-o în meciul cu Vâlcea, cred că putem câștiga campionatul", a spus angoleza.

Meciul cu CSM București e aproape

Victoria a fost sărbătorită cu o horă și cu minute bune de cântat alături de galeria care le-a purtat spre acest succes. Astfel, Rapid a făcut 39 de puncte și rămâne lider în Liga Florilor MOL, cu cinci peste CSM București și opt peste SCM Râmnicu Vâlcea. 

Giuleștencele au pierdut în acest sezon un singur meci, în fața campioanei, pe care o vor reîntâlni într-un meci programat pe 26 februarie. 

„Aici, în România, handbalul se trăiește într-o manieră specială și cred că suntem la un club privilegiat, galeria și suporterii noștri sunt cei mai buni din toată România"- Carlos Viver, antrenor Rapid

„Mi-a plăcut mult atmosfera, a fost incredibilă, mereu avem suporteri când jucăm acasă. E o victorie importantă pentru noi, ne-am pregătit mult pentru acest meci"-Azenaide Carlos, inter dreapta Rapid

„Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ!"

Antrenorul Carlos Viver a fost mulțumit de evoluția fetelor pe care le pregătește de la finalul lui 2020. „Tot timpul pregătim meciurile pentru a le câștiga, avem așteptările noastre. Meciul a fost foarte bine lucrat, timp de șaizeci de minute, și când se întâmplă așa, și cu mult respect pentru planul tactic, așteptările tale se împlinesc", a spus el. 

Rapidistele optimiste după victoria cu Vâlcea: „Dacă vom juca mereu așa, cred că putem câștiga campionatul
Carlso Viver în timpul unui meci FOTO sportpictures.eu

Apoi a adăugat: „Suntem abia în etapa a 14-a, îmi place că suntem la opt puncte de Vâlcea, dar mai avem multe partide de jucat. Mesajul pe care-l transmit este că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dar visez să sărbătorim titlul pe stadion alături de suporteri".

Citește mai multe știri din handbal:

Veste uriaşă pentru naționala feminină de handbal! Selecționerul Adi Vasile a făcut anunțul

Rapid nu se oprește! Liderul din „Liga Florilor” a anunțat transferul unei campioane mondiale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 Februarie 2022, 18:55

debut cu stangul pt M.M ,angoleza a declarat ceva..nu rapidistele,cartonas galben,iar in acest sport o victorie zdrobitoare e peste 10(dar la fotbal o dif de 6 poate sa fie asa)cartonas rosu....ce uita angoleza..daca suporterii vin peste tot,arbitrii nu au cum, zic ca pt echipa..campionatul acum incepe ,iar ultima etapa e in capitala handbalului

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Februarie 2022, 15:54

Bravo fetelor! Forza Rapid! Respect Carlos Viver!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează