SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Antrenorul Rapidului, încrezător înaintea „finalei” pentru calificare cu Ferencvaros: „Pe viață și pe moarte!”

David Ginesta Montes
Foto: Ionuț Iordache (GSP)
David Ginesta Montes Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 03 februarie 2024 16:59 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 18:16

David Ginesta Montes, antrenorul Rapidului la handbal feminin, a prefațat partida pe care giuleștencele o vor juca duminică împotriva celor de la Ferencvaros în Liga Campionilor. 

Aflată pe locul 7 în grupa B cu 7 puncte după 11 meciuri, Rapid este nevoită să câștige partida din Sala Polivalentă împotriva maghiarelor de la Ferencvaros pentru a mai spera la calificare. 

Culise explozive din FR Handbal » Xavier Pascual nu a gustat „glumița federală” și a decis să încheie colaborarea! + de ce au fost blocați banii de la ANS
DEZVĂLUIRI
Culise explozive din FR Handbal » Xavier Pascual nu a gustat „glumița federală” și a decis să încheie colaborarea! + de ce au fost blocați banii de la ANS

În acest moment, Ferencvaros este pe 6 cu un punct peste Rapid, astfel că o victorie a giuleștenelor le urcă pe fetele lui Montes pe locul 6, ultimul care duce în „optimile” Ligii Campionilor. David Ginesta Montes speră la un succes, mai ales după ce în ultimele 3 partide din Liga Campionilor Rapid a pierdut de fiecare dată în ultimele momente ale partidelor. 

VIDEO David Ginesta Montes: „Vrem două puncte!”

„Un meci greu, avem nevoie de aceste puncte. Fiecare meci din Liga Campionilor e greu, dar vrem două puncte. Avem mai multe accidentate, Eliza, Alex Badea. Eu sunt pozitiv, trebuie să pregătim cât mai bine meciurile ca să le câștigăm. Am jucat foarte bine ultimele 3 meciuri, cu Krim, cu Metz și cu Ikast. 

La Krim și Ikast am luat gol în ultimele secunde și ne-am întors acasă fără puncte. Trebuie să ne pregătim pentru un final de meci asemănător și să câștigăm. Nu se mai schimbă trecutul, trebuie să muncim să câștigăm acest meci. 

Avem un psiholog care lucrează cu fetele, sunt pregătite pentru un final de meci cu emoții, pe viață și pe moarte”, a declarat David Ginesta Montes la conferința de presă. 

Este un meci foarte important pentru noi, dar jucăm acasă și vom avea sprijinul tuturor. Vrem să câștigăm. Cu siguranță poate fi considerată ca o finală. Asta e important, să luăm punctele de la acest meci. E frustrant să pierzi în ultimele minute, în ultimele secunde, dar ăsta e sportul. Cineva câștigă, cineva pierde. Important e că s-a jucat bine și s-au făcut progrese. Se văde un joc bun, o să vină și victoriile. 

- Diana Ciucă, portar Rapid

VIDEO Diana Ciucă: „Cu siguranță poate fi considerată ca o finală”

Citește și alte știri din handbal: 

Dinamo l-a transferat pe Andre Gomes » Mutarea săptămânii în Europa: „Provocarea carierei!”
DINAMO
Dinamo l-a transferat pe Andre Gomes » Mutarea săptămânii în Europa: „Provocarea carierei!”
Fostul mare jucător îl „distruge” pe Xavi Pascual: „A fost ciuca bătăilor”
ATAC
Fostul mare jucător îl „distruge” pe Xavi Pascual: „A fost ciuca bătăilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează