SPORTURI  »  HANDBAL  »  TELEVIZARE

Aici se vede handbalul în următorii 4 ani! Televiziunea care a licitat 500.000 de euro pentru drepturile TV

Dinamovistul Vali Ghionea în acțiune // foto: Cristi Preda - GSP
Dinamovistul Vali Ghionea în acțiune // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de - Publicat marti, 02 august 2022 10:42 / Actualizat marti, 02 august 2022 11:10

Televiziunea Pro Arena a oferit cel mai bun preț, 500.000 de euro, pentru pachetul 1 din drepturile TV ale Federației Române de Handbal pentru următorii 4 ani. Pachetul 2 a fost ofertat cu 25.000 de euro de TVR.

Surse din FRH au confirmat pentru Gazeta Sporturilor că, în următorii 4 ani, handbalul românesc se va vedea la Pro Arena și la TVR. Federația Română de Handbal a împărțit drepturile TV în trei pachete, pentru care televiziunile au depus ofertele în perioada 26-30 iulie.

Ofertă pe numele lui Andrei Ivan! Dorit de o echipă de tradiție din fotbalul european
CS UNIVERSITATEA
Ofertă pe numele lui Andrei Ivan! Dorit de o echipă de tradiție din fotbalul european

Cea mai bună ofertă pentru pachetul principal a venit de la Pro Arena

Ieri, la sediul FRH, comisia federală de evaluare a deschis plicurile, iar cea mai bună ofertă pentru pachetul 1 a fost făcută de Pro Arena. Fosta televiziune sport.ro a oferit 500 de mii euro, iar Clever Media a încercat cu o ofertă mai mică, de doar 450.000 euro. Inițial, prețul pachetului 1 a fost stabilit de FRH la 500.000 euro.

Cele două firme au licitat pentru pachetul 1 care conține: opțiunile 1, 2, 3 din ambele ligi naționale, Cupa României feminin și masculin, ambele Supercupe și meciurile echipelor naționale de senioare și seniori.

6 meciurila Pro Arena și 4 la TVR ar putea fi televizate în fiecare etapă

Pentru pachetul 2 a făcut ofertă doar TVR, care a pus în plic 25.000 euro, suma de plecare fiind 35.000. Neavând concurent la ofertă, conform caietului de sarcini, TVR poate câștiga pachetul 2, dar decizia este la FRH

Pachetul ofertat de televiziunea publică include opțiunile 4 și 5 din ambele ligi, dar și partidele echipelor naționale de la Trofeul Carpați.

Pachetul 3 nu a fost dorit de nicio televiziune. Acesta era cotat la 20.000 euro și conținea opțiunile 6 și 7 din ligile naționale plus partidele echipelor naționale de juniori și tineret. Joi, 4 august, conducerea FRH va anunța rezultatele oficiale ale licitației pentru drepturile TV.

4 anihandbalul românesc va fi văzut la Pro Arena și TVR

Mai multe știri din sporturi: 

Mutare-șoc în Formula 1: Fernando Alonso a fost anunțat la noua echipă! Unde merge spaniolul din 2023

TENIS - Simona Halep dezvăluie în premieră: „Cahill m-a părăsit pe mine” + Ce spune despre Patrick Mouratoglou: „Totul ține acum de el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează