SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP

HC Odorhei a pierdut prima manşă a finalei Challenge Cup

Foto: Dragoş Asaftei
Foto: Dragoş Asaftei

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2015 22:14

HC Odorhei a pierdut aseară, la Braga, 28-32, prima manşă a finalei Challenge Cup.

Harghitenii au stat aproape de portughezi în primele 17 minute, 10-10, după care gazdele s-au desprins pe tabelă, la două goluri, 16-14, şi chiar patru goluri, 18-14, diferenţă cu care s-a intrat la cabine.

Degringolada în tabăra românilor a continuat în primele 5 minute din repriza a doua, ABC Braga desprinzîndu-se la 21-14 în minutul 35. Odorheiul a jucat apoi mai bine şi s-a apropiat la trei lungimi. La final, Braga a terminat cu patru goluri avantaj, 32-28, o diferenţă care o face favorită pentru cîştigarea trofeului. HC Odorhei poate întoarce rezultatul duminica viitoare, cînd va juca manşa secundă pe teren propriu.

Şimicu a ratat Cupa EHF

Alex Şimicu nu a reuşit să cîştige CUPA EHF, al doilea trofeu european ca valoare. Interul stînga al naţionalei României a pierdut cu echipa sa de club, Hamburg SV, finala disputată duminică, la Berlin, cu Fuchse Berlin, 27-30. Şimicu nu a marcat nici un gol şi a văzut cartonaşul roşu în repriza a doua, pentru trei eliminări de cîte două minute. Din vară, Şimicu se va despărţi de Hamburg, urmînd să joace în Franţa, la Saint Raphael, acolo unde va ajunge şi portarul naţionalei, Mihai Popescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează