SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU AMICAL

HC Zalău a cîştigat turneul memorial "Tiberiu Rusu"

hc zalau
hc zalau

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

HC Zalău a cîştigat, duminică, pe teren propriu, Turneul Memorial "Tiberiu Rusu", la care au participat formaţiile "U" Jolidon Cluj, Feherep Alcoa şi Bekescsaba, ultimele două din prima ligă ungară.

 

Rezultatele înregistrate în cadrul celei de-a V-a ediţii a Turneului Memorial "Tiberiu Rusu" sînt următoarele:

sîmbătă: HC Zalău - Feherep Alcoa 28 - 24; "U" Jolidon - Bekescsaba 27 - 28; HC Zalau - Bekescsaba 28-25; "U" Jolidon - Feherep Alcoa 33-24.

duminică: Bekescsaba - Feherep Alcoa 29-24; "U" Jolidon - HC Zalău 22-24.

Pe locul secund s-a clasat "U" Jolidon Cluj, urmată de Bekescsaba şi Feherep Alcoa. Mirela Nechita, de la HC Zalău, a fost declarată cel mai bun portar, titlul de MVP a revenit handbalistei Kristina Trisciuk, de la Feherep Alcoa, iar cel de golgeter lui Nikolaienko, de la Bekescsaba, autoare a 26 de goluri.

sursa: mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează