SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

HCM Constanţa va juca direct în grupele Ligii Campionilor!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Campioana României, HCM Constanţa, va evolua în sezonul 2009/2010 în grupele Ligii Campionilor, după ce 5 echipe s-au retras, iar campioana Italiei, Casarano, a fos respinsă de EHF în urma neîndeplinirii condiţiilor de participare

"Am primit vestea acum o oră, iată că după atâtea veşti rele cu neomologarea sălii, am primit şi una bună. Suntem în primele 24 de echipe si este o premieră pentru handbalul românesc. Am scăpat de preliminarii şi mă bucură foarte mult, pentru că mă temeam.

Am un singur regret, că nu putem juca la Constanţa şi că trebuie să jucăm la Buzău. Dar cum îl ştiu eu pe domnul Constantinescu (finanţatorul echipei n.r) sper să găsească o soluţie", a afirmat Nurhan Ali.

Cele cinci echipe retrase din competiţie sunt Banik Karvina (Cehia), Haukar (Islanda), Granitas Karys (Lituania), United HC Tongeren (Belgia) şi Kaustik Volvograd (Rusia). La tragerea la sorţi care va avea loc pe 24 iunie, HCM Constanţa va fi repartizată în urna a cincea valorică. Meciurile din grupele Ligii se vor juca în perioada 30 septembrie 2009-7 martie 2010.

HCM Constanţa a câştigat titlul în Liga Naţională masculină şi ar fi trebuit să dispute un turneu de calificare pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  16 Iunie 2009, 18:14

Vrem si avem echipa in champions league,dar nu avem sala! MARE RUSINE!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close