SPORTURI  »  HANDBAL  »  GLORIA BISTRIȚA

Horațiu Pașca, demis de la Gloria Bistrița!

FOTO Dan Potor
FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 19:37 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 20:38

Înfrângerea suferită miercuri, cu Dacia Mioveni, 22-24, l-a costat postul pe tehnicianul bistrițean Horațiu Pașca. După 6 ani și jumătate la Gloria Bistrița, acesta a fost dat afară.

Etapa a 13-a a Ligii Florilor a fost una cu ghinion pentru Gloria Bistrița. Formația năsăudeană a cedat surprinzător, 22-24 cu Dacia Mioveni, deși pornea drept mare favorită.

„Rezultatele echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, din ultima perioadă, ne îndepărtează semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune în fața deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Horațiu Pașca. Domnule profesor, vă mulțumim pentru contribuția importantă adusă echipei de suflet a bistrițenilor, mai bine de 6 sezoane. Împreună am rescris istoria sportului bistrițean, am clădit o echipă, un nume dus peste hotare în cupele europene, am trăit emoții la fiecare meci și multe clipe de bucurie. Însă, actualele rezultate ale echipei cer schimbări, deși nu ne-am fi dorit să ajungem la astfel de decizii. Vă apreciem și vă dorim mult succes în carieră, să continuați să inspirați generații de sportivi”, se spune în comunicatul echipei Gloria Bistrița.

După înfrângerea cu Dacia Mioveni, Horațiu Pașca a anticipat momentul, declarând: „După șase ani și jumătate poate e timpul de o echimbare!”. Succesorul lui Horațiu Pașca va fi anunțat în zilele următoare.

Gloria Bistrița e pe locul 7 în Liga Națională, având 6 victorii și 6 înfrângeri în actuala ediție. Gloria Bistrița are drept obiectiv prinderea unui loc de cupă europeană în actulaul sezon. Cu Horațiu Pașca la timonă, Gloria Bistrița a terminat pe locul 3 în Liga Națională în sezonul 2018-2019. În același sezon a jucat în grupele Cupei EHF. Horațiu Pașca a fost secundul lui Ambros Martin la echipa națională a României, cel mai bun rezultat fiind realizat la Euro 2018, acolo unde "tricolorele" au terminat pe locul 4.

Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare, alt derby românesc în Europa. Luptă pentru Final 4!

Gheorghe Tadici cere schimbarea regulamentului! Cum vrea să relanseze naționala României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  27 Martie 2021, 11:50

Nu fi suparat , Horatiu , Corona Brasov abia asteapta sa te angajeze dat fiind caracterul tau frumos ... Credeai ca nu te ajung blestemele pe lumea asta ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează