SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Idilă cu sponsorul » Relaţie primejdioasă la Oltchim între Adina Meiroşu şi Constantin Roibu

Adina Meiroşu a divorţat la începutul anului
Adina Meiroşu a divorţat la începutul anului

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 20:54

Conform ziarului "Naţional", Adina Meiroşu, interul stînga de la Oltchim, are o relaţie cu sponsorul echipei, Constantin Roibu.

Ziarul "Naţional" a scris în ediţia sa de luni că interul de la Oltchim Rm. Vîlcea, Adina Meiroşu (27 de ani), ar fi implicată într-o relaţie cu Constantin Roibu (60 de ani), directorul general al Combinatului Oltchim. Idila dintre cei doi ar fi început înainte de pronunţarea divorţului dintre Adina Meiroşu şi soţul acesteia, Ovidiu Fiera, care a avut loc în luna ianuarie 2012.

Cu maşina combinatului
Cei de la ziarul "Naţional" au scris că managerul Oltchimului l-a trimis de urgenţă pe medicul Oltchimului, Florin Oancea, în Brazilia, la Campionatul Mondial, în momentul în care Adina s-a accidentat în disputa contra Cubei. În plus, după un meci în deplasare al Oltchimului, în timp ce toate fetele se suiau în autocar, maşina directorului Roibu şi-a făcut apariţia, iar Adina Meiroşu şi-a părăsit colegele. Atunci au început să apară şi discuţiile legate de o relaţie între cei doi.

Se pare că Adina şi sponsorul Oltchimului s-au mutat de curînd împreună, într-o vilă din Rm. Vîlcea. Acelaşi ziar a dezvăluit ieri că pivotul Oana Manea ar avea o relaţie cu fostul antrenor al Oltchimului, Radu Voina. "O inepţie mai mare nu am auzit. Sînt mizerii pe care refuz să le comentez", a declarat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mihaiilfenomeno
mihaiilfenomeno  •  29 Iunie 2012, 02:14

Muicaaaaaaaaaaaa ce facurati fetelor va combinarati, Adina Laura Meirosu cu Constantin Roibu, Oana Manea cu Radu Voina. Eu nu cred asa ceva, sunt numai fumigene, pot sa bag mana in foc ca nu e adevarat pentru ca Adina Meirosu, Oana Manea, de fapt toate fetele de la Oltchim mi separ fete cuminti!

oakland
oakland  •  20 Iunie 2012, 14:45
Postat de cosimon pe 16 Iunie 2012, 11:44

Si ti se pare ca face ceva? E una din cele mai slabe jucatoare... Dar daca patronul o vrea acolo, cred ca nimeni nu are ceva de spus...

Chiar nu joacă. De asta am zis "Să facă treabă la echipă!" și nu "Oricum face treabă la echipă."

simohayha
simohayha  •  18 Iunie 2012, 14:52

Mirela Neag, dumneata cu cine ai o relatie dintre sponsorii GSP? Altfel nu se explica aparitia ta intr-un colectiv cat de cat serios!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează