HANDBAL  ·  CAMPIONATUL EUROPEAN

Ies la iveală noi detalii! Cine își asumă accidentarea Cristinei Neagu: "Nu am folosit anumiți senzori, mă simt vinovat"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 09:12

Radu Chereghi, analistul de performanță al echipei feminine de handbal a României, a declarat pentru Libertatea că se simte vinovat de accidentarea la genunchi suferită de Cristina Neagu, în finalul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European de Handbal.

"Mă simt vinovat pentru că nu am folosit anumiți senzori în timpul antrenamentelor, care să depisteze starea de oboseală a jucătoarelor. Puteam face asta și de aceea mi-am asumat vina. Avem aparatură performantă și de acum încolo voi face mai mult. Staff-ul și conducerea Federației mă susțin.

Cristina nu se plânge niciodată. A fost activă și a arătat ca un sportiv profesionist, care își cunoaște foarte bine limitele. Noi ca analiști de performanță încercăm să ajutăm sportivii cu informații necesare. Colaborăm cu antrenorul, cu medicul și cu fizioterapeutul.

Cristina avea parametri de performanță, dar ar fi fost bine să avem cifrele jucătoarelor de la cluburi, ca să știm cât de încărcate sunt. Handbalistele care vin la lot și văd la ce nivel se lucrează trebuie să aibă curaj să ceară cluburilor la care evoluează să fie monitorizate cât mai bine", a declarat Radu Cheregi pentru Libertatea.

Citește și: 

"Le vom solicita să-i plătească salariul Cristinei Neagu" » Reacția surprinzătoare a clubului CSM București după accidentarea horror a celei mai bune handbaliste din lumeDin ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (2)
ceaiuri  •  19 Decembrie 2018, 19:16

citesti si te minunezi....analist de performanta...alti bani de la buget dati degeaba...poate e mai bine sa gasim un lot complet de 15 jucatore...iar efortul e diminuat,mai simplu

peluza  •  19 Decembrie 2018, 14:02

Pai si de ce nu ai folosit, zevzecule? Pe langa asta oricum nu stim daca e pe fond de oboseala.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1