HANDBAL  ·  ACCIDENTARE

"Le vom solicita să-i plătească salariul Cristinei Neagu" » Reacția surprinzătoare a clubului CSM București după accidentarea horror a celei mai bune handbaliste din lume

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 18:25

Scoasă din circuit pentru minimum șase luni după accidentarea groaznică suferită la EURO 2018 în meciul cu Ungaria, 29-31, Cristina Neagu va fi supusă unei intervenții chirurgicale la începutul lui 2019.

Interesant este faptul că procesul de recuperare și operația Cristinei vor fi suportate de Federația Română de Handbal, nu de CSM București, clubul la care evoluează cea mai galonată handbalistă a lumii.

Tototdată, CSM București va solicita Federației plata integrală a salariului pe timpul perioadei de indisponibilitate a Cristinei.

"Operația și recuperarea Cristinei vor fi făcute pe banii Federației Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la națională, iar jucătoarele au asigurări medicale.

CSM București va solicita Federației Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expriră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire", a mărturisit Andrei Luca, președintele secției de handbal a CSM București, potrivit Libertatea

Vezi și: Cristina Neagu a decis când se operează + ce se întâmplă și cu cealaltă accidentată de la CSMLider PSD, în şedinţa partidului: “Coronavirusul nu există (…) Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!” – surse
Libertatea
Comentarii (10)
bridges  •  19 Decembrie 2018, 06:16

Asta nu inseamna ca respectivele Federatii vor si plati. Nu stiu daca exista precedent, daca da atunci CSM va avea sanse intr-un eventual proces.

Adrian Popescu  •  19 Decembrie 2018, 00:09

CSM ar insemna ca nu mai plateste nimic cu Neagu pana la terminarea contractului! Sa recapitulam: operatia si recuperarea FRH iar salariul EHF! Cred ca CSM nu mai vrea ca la vara sa dea aceeasi suma lui Neagu...Neagu pleaca...se repeta istoria de la Oltchim...

merace  •  18 Decembrie 2018, 21:24

Cristina are contract cu CSM, deci salariul ei e platit de CSM (nu de primarie), in functie de clauzele din contract pentru caz de accidentare. Dar cheltuielile medicale pentru tratament si recuperare ar trebui sa cada in sarcina FRH, fiindca s-a accidentat la nationala.

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Alaves - Getafe
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Manchester United - Southampton
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Inter - Torino
Digi 4, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1