SPORTURI  »  HANDBAL  »  UNGARIA

Îi trădează Katarina? » Bulatovici a stîrnit un scandal imens la Gyor

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 23:17

Penalizată cu 40.000 de euro din contract, o amendă nemaiîntîlnită în handbal, muntenegreanca pleacă în vară de la campioana Ungariei, deşi mai avea contract.

Sezonul trecut, după semifinala Ligii Campionilor dintre Oltchim şi Gyor, în care campioana României a pierdut calificarea pentru un singur gol, 47-48 la general, nu puţini au fost cei care au acuzat că Bulatovici, interul dreapta de la Oltchim, nu a jucat la potenţial maxim, ea transferîndu-se apoi la rivalele de la Gyor.

"Bulatovici a jucat pentru Gyor!", a spus după meciul de la Veszprem Ioan Gavrilescu, fostul preşedinte al Oltchimului, acesta acuzînd că în ultimele minute muntenegreanca nu s-a apărat, iar toate golurile au fost marcate de lîngă ea!

Şi ungurii o arată cu degetul!
La doar cîteva luni distanţă, Katarina Bulatovici a iscat un scandal imens şi în Ungaria. Deşi s-a impus ca titulară indiscutabilă, fiind golgeterul Gyorului în Liga Campionilor, muntenegreanca nu e văzută cu ochi buni în vestiarul campioanei Europei!

Totul a plecat de la faptul că, după Campionatul Mondial din Serbia, acolo unde Muntenegru a fost eliminată devreme, în "optimi", Bulatovici nu s-a prezentat imediat la antrenamentele Gyorului. A rămas acasă, la Podgorica, fără să anunţe!

Conducerea Gyorului nu a rămas impasibilă la actul de indisciplină al Katarinei. Interul dreapta a fost amendat cu 40.000 de euro din contract, o penalizare nemaiîntîlnită în lumea handbalului!

14.000 de euro lunar şi un Audi Q7
Bulatovici e una dintre cel mai bine plătite jucătoare din Europa. Ea cîştigă la Gyor 14.000 de euro pe lună, plus că a primit bonus o limuzină Audi Q7 pentru cele două sezoane semnate cu campioana Ungariei.

Amenda nu i-a căzut deloc bine muntenegrencei, care a făcut imediat presiuni. A cerut să participe la un singur antrenament pe zi şi a pus condiţia să fie titulară! Gyorul nu a cedat, anunţînd-o pe jucătoare că din vară e liberă să plece!

Va juca împotriva celor de la Buducnost?
Starea de tensiune e nuanţată în ceea ce o priveşte pe Bulatovici pentru că sîmbătă, 1 februarie, în primul meci din grupa a doua principală din Liga Campionilor, Gyor întîlneşte acasă pe Buducnost.

La Podgorica, Bulatovici a jucat cinci ani şi a cîştigat Liga Campionilor în 2012, transferîndu-se apoi la Oltchim. Toată lumea se întreabă acum dacă antrenorul Martin Ambros o va trimite în teren pentru confruntarea cu muntenegrencele.

Marţi, în campionatul Ungariei, în meciul de campionat cu Eger, cîştigat de Gyor cu 39-20, Bulatovici nu a jucat nici un minut! E primul meci în care muntenegreanca nu joacă la Gyor, lucru care ridică şi mai multe semne de întrebare!

Vine Tomori?
Presa maghiară vorbeşte deja de o înlocuitoare pentru Bulatovici, cea care se întoarce la Buducnost, urmînd să fie colegă cu Cristina Neagu la Podgorica. Zsuzsanna Tomori, jucătoarea de la FTC Budapesta, care a mai trecut pe la Gyor, ar urma să se întoarcă la campioana Ungariei.

Pentru a o convinge, conducerea Gyorului o va lua pe Tomori la pachet cu "prietena" ei, Orsolya Verten. Aceasta ar urma nu să joace la prima echipă, ci să antreneze o grupă de junioare!

Vestergaard la "naţionala" Ungariei?
Danezul Jakob Vestergaard, ultimul antrenor al Oltchimului, este unul dintre principalii favoriţi să preia "naţionala" feminină a Ungariei.

Vestergaard concurează pentru post cu ungurul Andras Nemeth, fostul tehnician de la Hypo Viena, care a mai pregătit reprezentativa maghiară, dar şi cu croatul Zdravko Zovko, fost antrenor al "naţionalei" Croaţiei, dar şi la Podravka Koprivnica şi Zvezda Zvenigorod, în prezent secund la echipa naţională masculină a Croaţiei.

90 de goluri a marcat Bulatovici pentru Oltchim sezonul trecut în Liga Campionilor. În returul semifinalei cu Gyor, a marcat de doar trei ori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 Februarie 2014, 22:28

muntenegrencele pierd 2pct(e bun si unul)rusoaicele putin depasite de miza spre final(gresesc de cel putin 2ori in favoarea gazdelor),adzic mizeaza pe macedoneanca in detrimentul danezei pe dreapta(cu toate ca facuse o repriza buna)

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Februarie 2014, 20:18

cea mai slaba repriza facuta de gyor la aceasta editie de C.L(tensiunea dintre Bulatovici si conducere..pt ca antrenorul face ce zic cei mari s-a transmis la toata echipa)dif putea fi si mai mare(4bare)deci de vreo 8goluri,nu merge nimic la gyor(spaniolul a inceput cu Soos care in 10min nu a avut un sut spre poarta)a intrat Bulatovici care se vede ca nu e in apele ei..daca nu se trezesc la pauza muntenegrencele nu pot pierde victoria

razvyyc
razvyyc  •  01 Februarie 2014, 19:55
Postat de un_ardelean pe 01 Februarie 2014, 13:47

La Gyor acesta e perioada inceperii tratativelor. Se stiu in mare, cine-si prelungeste contractul, si cine pleaca. Anul trecut, tot inaintea primului meci din grupele principale (tot impotriva Buducnostului) au anuntat ca Lekici si Radicevici vor pleca la sfarsitul sezonului. Cu toate acestea, cele 2 au jucat la fel de bine dupa acest anunt. (Intre altele, Radicevici a fost decisiva in finalul partidei Gyor-Valcea, avand mari merite in schimbarea sortii calificarii) Deci nimic iesit din comun la Gyor...

Totusi, exista o diferenta. Lekic si Radicevic nu au dorit sa prelungeasca sederea la Gyor, Bulatovic nu mai este dorita de club.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează