SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

În linie dreaptă! Line Jorgensen se gândește doar la meciul cu Gyor: "Mergem să câștigăm"

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2018 15:43

CSM București a trecut de Corona Brașov cu 37-21. A fost ultima partidă înainte de confruntarea de la Gyor, cu deținătoarea Ligii Campionilor. Meciul va fi luni, de la ora 20:00, în direct pe TV Telekom și TV Digi Sport, liveTEXT pe GSP.ro. 

După prestația sub așteptări cu Rapid, când s-a impus doar cu 30-27, pe finalul de meci, CSM București a făcut o adevărată demonstrație de forță în fața Coronei Brașov, miercuri seara.

Tot fără Gullden și Manea, ambele cu probleme medicale, dar cu Neagu și Ungureanu, care nu jucaseră nici ele cu Rapid, CSM a făcut un joc foarte solid, mai ales în faza de apărare.

"După meciul mai slab cu Rapid, a trebuit să arătăm un alt handbal, să fim mai focusate, să începem partida bine. Asta s-a întâmplat", a declarat Line Jorgensen, interul dreapta danez.

Nordica a vorbit și despre jocul de la Gyor. "E foarte dificil acolo, dar mergem să câștigăm. Cu disciplină, cu o tactică foarte bună, avem șanse să reușim. Trebuie doar să jucăm la fel de bine cum am făcut-o la București când le-am dominat și am condus jocul de la un capăt la altul", a adăugat Line.

Gyor nu se va putea baza pe Nora Mork, vedeta ei, și cel mai probabil nici pe Eduarda Amorim Taleska. "Sunt două piese importante, dar Gyor are și alte jucătoare de valoare. Vor fi Groot, Oftedal, Hansen, nu e o echipă la care se vede foarte mult lipsa unei jucătoare, la fel cum se întâmplă și la CSM București", a subliniat Jorgensen.

Daneza nu a vrut să comenteze în schimb, despre cererea ei de a pleca de la CSM, deși mai are un an de contract. "Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Este o treabă personală, o să iau o decizie și o anunț", a spus Jorgensen. 

37 de victorii consecutive are CSM București în România, 18 dintre ele venind în actuala ediție de campionat

0 puncte a reușit CSM București în confruntările cu Gyor, în deplasare, campioana României pierzând ambele partide disputate: 22-28 în 2016 și 25-33 în 2017

"Mi-a fost greu să iau o decizie!"

Ambros Martin, selecționerul României, tehnicianul care pregătește Gyorul, a vorbit despre plecarea sa la Rostov Don din sezonul viitor.

"A fost o decizie foarte greu de luat. După șase ani petrecuți la Gyor, în care am avut totul, am simțit că trebuie să fac o schimbare. Desigur, această decizie nu va afecta deloc actualul sezon, în care vrem să ne impunem, să mai câștigăm o dată Liga Campionilor", a declarat Martin. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ceaiuri
ceaiuri  •  26 Februarie 2018, 12:19

meci greu..gyor cu o victorie ajunge pe primul loc( nu are cum sa-l mai piarda in urmat 2 meciuri)si sigur v-a castiga grupa...la noi punctele pierdute in danemarca acum se simt..orice alt rezultat obtinut de noi(in afara de infrangere) ne mentine acolo sus iar in ultimul meci ne vom bate la..cotul donului pt primul loc

palincarul
palincarul  •  24 Februarie 2018, 10:26

Echipa lui este in cel mai bun caz, ilara, cu o promovare manjita cu ajutorul fostului tatic Buceschi, cu japca in deplasarile de la Olimpic Tg. Mures si Timisoara, cu un egal rusinos acasa cu Mioveniul si cu straine in lot pentru a-si asigura promovarea directa :))))))) astia sunt baimarenii, ridicoli, fixisti, neinzestrati intelectuali si ipocriti.

neustadt
neustadt  •  23 Februarie 2018, 21:02
Postat de razvyyc pe 22 Februarie 2018, 21:29

Dupa ca au fost prinse cu minciuna (vezi cazul Neagu), nu le mai cred. As zice ca merg la Gyor sa faca egal :))))

Tu in loc sa mergi la meciurile echipei tale stai si analizezi orice *** CSM-ului, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează