SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONAT EUROPEAN / ROMÂNIA-NORVEGIA (ORA 21:15, ÎN DIRECT LA TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO)

Înaintea meciului cu Norvegia, româncele s-au plimbat prin Ohrid!

Articol de - Publicat joi, 11 decembrie 2008 00:00

"Naţionala" României are emoţii înaintea meciului cu Norvegia, din această seară, ora 21:15. Pentru a le scoate din starea de tensiune, antrenorul Radu Voina a programat în această dimineaţă o plimbare prin Ohrid.

Fetele au vrut iniţial să meargă la cetatea din Ohrid, descoperită în secolul VI, dar au renunţat pînă la urmă din cauza frigului. Româncele au îndurat cu greu cele minus două-trei grade de afară, dar au admirat priveliştea din port, pozînd pe iahturile ancorate lîngă mal.

Apoi "tricolorele" s-au plimbat pe străduţele înguste şi pietruite ale micuţului oraş macedonean. "Ce frumos e pe aici! Păcat că nu avem timp să ne plimbăm mai mult", au spus fetele. Portarul Luminiţa Dinu era cea care stătea tot timpul cu ochii pe ceas. "Fetelor mai avem trezeci de minute şi trebuie să fim la autocar", a anunţat ea.

Timp suficient pentru jucătoare să intre şi în catedrala Sfînta Sofia. Româncele s-au rugat, ca şi ieri, să ajungă în semifinale şi să se întoarcă acasă cu o medalie. "Dă Doamne, să bată Ungaria pe Spania, ca apoi meciul nostru să fie doar de palmares!", a fost rugăciunea fiecărei handbaliste.

Apoi, în drum spre autocar, fetele au mai avut timp să admire vitrinele pline de bijuterii, dar şi să intre în cîteva magazine cu articole sportive. Cînd Luminiţa a dat semnalul îmbarcării, handbalistele au grăbit pasul şi au respectat decizia căpitanului.

Foto: Marius Ionescu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  11 Decembrie 2008, 19:50

Frumoase fetele! Frumoase fotografiile. Bey fotbaliatorilor, vedeti ca se pot face fotografii si fara mobil la ureche? Pacat ca joaca cu Norvegia un meci decisiv.

 •  11 Decembrie 2008, 19:39

hai Romania! luptati in seara asta pentru intreaga tara si veti invinge! suporterii adevarati sunt alaturi de voi cu toata inima si va tin pumnii stransi! sunteti mandria noastra! Fortza Romania!

 •  11 Decembrie 2008, 19:14

astept cu nerabdare meciul si sunt sigur ca ne calificam bafta multa

Vezi toate comentariile (35)
Comentează