SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTATE

Încă o victorie pentru HC Dobrogea Sud în Cupa EHF » A doua victorie în două zile cu BSK Handball Elite

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 20:37

HC Dobrogea Sud s-a impus în ambele manșe din turul 2 preliminar al Cupei EHF, 24-22 și 27-24 cu BSK Handball Elite, și visează să meargă cât mai departe. 

Debuturile sunt mereu pline de emoții, un lucru pe care-l pot confirma jucătorii de la HC Dobrogea Sud care au jucat în acest week-end primele meciuri din istoria clubului în cupele europene.

Moștenitoarea onorifică a HCM, Dobrogea Sud a avut parte de două meciuri strânse cu norvegienii de la BSK Handball Elite, cei care au acceptat să joace ambele meciuri la Constanța pentru că sala lor nu era disponibilă.

Astfel că partida de sâmbătă s-a încheiat cu 24-22 pentru români, iar azi, într-o confruntare la fel de aprig disputată, cu 27-24.

Cel mai bun marcator al confruntării de azi a fost căpitanul Mihai Toma, cu cinci reușite. Însă el a fost bine susținut și de colegii săi din teren. "Pentru mine, la 42 de ani, e cam mult să joc două meciuri în două zile, dar avem o echipă bună, obiectivul nostru e să mergem în grupe, chiar dacă în turul următor vom avea un adversar dintr-un campionat foarte tare", a spus veteranul Dalibor Ciutura. Pentru a ajunge în grupe, constănțenii trebuie să mai câștige două meciuri în turul al treilea de calificare.

CSM București a ratat calificarea

Vicecampioana CSM București a ratat, în schimb, calificarea în turul 3 preliminar al Cupei EHF. Învinși la București cu 30-26 de bielorușii de la SKA Minsk, "tigrii" au pierdut și manșa secundă, din capitala Belarusului, 30-33.

Echipa pregătită de Vlad Caba ratează astfel, lamentabil, parcursul european, pentru al doilea an consecutiv, doar în 2015 ajungând în faza grupelor Cupei EHF.

Rezultatele echipelor românești în cupele europene

Masculin
LIGA CAMPIONILOR
Dinamo-Ademar Leon 24-28 (DETALII, AICI)
CUPA EHF
SKA Minsk-CSM București 33-30 (în tur: 30-26)
HC Dobrogea Sud-BSK Handball Elite 27-24 (în tur: 24-22)

Feminin
CUPA EHF
HC Zalău-Ankara Yenimahalle 26-21
Dunaujvaros-CSM Roman 31-24
Byasen Trondheim-Dunărea Brăila 28-18
La feminin, returul se joacă peste o săptămână

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează