SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO

Incredibil! Cum s-a făcut de râs România la European: moment PENIBIL pe teren!

Naționala de handbal feminin a României continuă să surprindă, dar în sens negativ, la Campionatul European din Danemarca
Naționala de handbal feminin a României continuă să surprindă, dar în sens negativ, la Campionatul European din Danemarca

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 17:18 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 17:32

Naționala de handbal feminin a României continuă să surprindă, dar în sens negativ, la Campionatul European din Danemarca. A pierdut până acum toate meciurile pe le-a disputat, cu o singură excepție, victoria cu Polonia, una dintre cele 4 formații care deja au fost eliminate de la turneul final. În rest, doar eșecuri, cu Germania, Norvegia, Croația și Ungaria.

România - Olanda e liveTEXT ACUM

În meciul de ieri, împotriva reprezentativei maghiare, România a fost protagonista unui moment penibil. A evoluat, în timp ce se afla în defensivă, preț de 10-15 secunde, cu două jucătoare mai puțin, deși în acel moment naționala noastră suporta o singură eliminare de 2 minute!

Ce s-a întâmplat? La scorul de 7-4 ne aflam în atac și se scurgeau ultimele 4-5 secunde dintr-o eliminare pe care o primiserăm. Dincă s-a grăbit la o schimbare, a efectuat-o greșit, a fost văzută de cei de la masa oficială, iar arbitrele din Muntenegru, avertizate, au venit și au dictat penalizare de 2 minute.

Între timp însă, României îi expirase eliminarea de dinainte, astfel că trebuia să aibă pe parchet 5 jucătoare, plus portarul. Dincă s-a așezat pe bancă, iar în teren, în apărare au rămas doar 4 jucătoare. Antrenorul principal, Bogdan Burcea, era preocupat să o certe pe Dincă și n-a realizat că echipa noastră nu a fost completată. Meciul s-a reluat așa, Ungaria a atacat 6 contra 4, a ajuns în poziție de finalizare, însă a ratat de pe extremă. În tot acest timp, nici secundul Robert Licu, care privea pasiv meciul, nu și-a dat seama că României îi lipsește o handbalistă!!

Burcea a fost cel care a reacționat și i-a făcut semn Elizei Buceschi să intre repede pe teren, lucru care s-a și întâmplat. Înainte ca Buceschi să ajungă în defensiva echipei noastre, Ungaria a atacat poarta și beneficiind de spațiile din apărarea noastră a lăsat-o singură pe semicerc pe extrema dreaptă, care, din fericire pentru noi, n-a reușit să marcheze. 

Incredibil! Cum s-a făcut de râs România la European: moment PENIBIL pe teren!

Momentul jenant al naționalei României a fost amendat inclusiv de cel care a comentat meciul pentru site-ul oficial al Federației Europene de Handbal. Și care a avut, referitor la modul total neprofesionist în care a judecat România acea fază, următoarea replică: „Dar ce se întâmplă aici? Aveau o singură jucătoare suspendată, dar țin în afara terenului două jucătoare! Au fost norocoși fiindcă Lukacs a ratat".

VIDEO. Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește mai multe știri de la Campionatul European de handbal:

Totul despre România-Olanda. Echipa lui Burcea, față în față cu campioana mondială la handbal feminin!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sexilianul
sexilianul  •  16 Decembrie 2020, 09:25

doar gsp e sub nationala feminina........

bazinga
bazinga  •  15 Decembrie 2020, 19:53

FARA CUVINTE ! Ne meritam locul cu asa jucatoare si asa antrenori ! Vai de noi !

446194735563038
Cony Nick  •  15 Decembrie 2020, 19:03

ce sa faca Licu, Robert ca antrenor?? pina acuma nu a facut nimic...numai a tocat bani de la echipele unde a fost antrenor si de unde a lucrat...ce nu stiu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close