SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR

Invincibile!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Oltchim si Viborg, care se intilnesc duminica in primul meci din Liga, nu au cunoscut infringerea in acest sezon. Merg din victorie in victorie. Oltchim a inregistrat in acest sezon nu mai putin de 14 succese consecutive, dintre care opt in Liga Nationala, unul in Supercupa Romaniei, doua in Supercupa Europei si trei in preliminariile Ligii Campionilor. Intre echipele invinse de vilcence se numara Zvezda Zvenigorod, Lada Togliatti sau Byasen Trondheim. De altfel, "galacticele" lui Tadici nu au mai pierdut un meci pe teren propriu de trei ani si noua luni! Ultima echipa care a batut la Vilcea a fost ETO Gyor in Cupa EHF, pe 10 ianuarie 2004. Parcursul fenomenal al Oltchimului a inceput insa din 2006, cind la echipa au fost aduse cele noua vicecampioane mondiale si antrenorul Gheorghe Tadici.

si Viborg, cistigatoarea Ligii Campionilor in 2006, are un parcurs fara greseala in acest inceput de sezon. In cel mai puternic campionat din lume, cel danez, echipa Cristinei Varzaru a adunat opt succese, la care a adaugat unul in Cupa Danemarcei. Slagelse, Ikast sau FCK Copenhaga nu au putut sa puna piedica echipei multinationale pregatite de Tomas Ryde. "Meciul cu Viborg va fi cel mai greu de pina acum. Intilnim cea mai puternica echipa la ora actuala, o formatie care a adunat cele mai bune jucatoare din Europa", spune Gheorghe Tadici.

Tomas Ryde a declarat si el dupa tragerea la sorti a grupelor ca "Oltchim va fi cel mai puternic adversar. Romancele alcatuiesc o echipa redutabila, care a facut rezultate sezonul trecut in Europa. Ne va fi foarte greu contra lor". Oltchim-Viborg e considerat de federatia europeana meciul saptaminii in handbal!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close