SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ / SCM RM. VÂLCEA-CSM BUCUREȘTI (AZI, ORA 18:30, TVR1)

Irina Glibko revine după 5 luni de absență, chiar de ziua ei!

Irina Glibko FOTO Marius Ionescu
Irina Glibko FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2021 18:05 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 19:33

Interul stânga din Ucraina a jucat ultimul meci pe 26 septembrie 2020. Fraga Fernandez reintră și ea după aproape patru luni

Spre deosebire de CSM București, care are mari probleme de lot din cauza infectărilor cu COVID-19, la SCM Rm. Vâlcea pare că s-au rezolvat problemele de lot. Astfel, la meciul de azi, vor reveni, după o lungă perioadă, interul stânga Irina Glibko și centrul Alicia Fraga Fernandez. Acestea nu au jucat niciun meci în 2021. Vor fi pe foaia de joc, dar nu se știe cât timp vor putea să-și ajute echipa în condițiile unei absențe îndelungate.

Irina Glibko a revenit pe teren chiar de ziua ei, împlinind 31 de ani în ziua meciului. Glibko joacă de 9 ani în România. A trecut pentru două sezoane și pe la CSM București. La Vâlcea a ajuns în 2017, fiind cea mai veche stranieră de la echipă. Alicia Fraga Fernandez a jucat la Euro 2020 cu Spania, dar a venit accidentată și nu a mai putut evolua în Liga Națională.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL: 

Conflict înaintea derby-ului » Vâlcea și CSM București nu s-au înțeles la ședința tehnică. De unde a pornit toată tevatura

Criză la CSM București » „Secundul” Iulia Curea are doar 10 senioare valide pentru duelul cu Rm. Vâlcea!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează