SPORTURI  »  HANDBAL  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

O fostă handbalistă, capturată de armata din Ucraina luptând pentru ruși » Din 2014 a făcut 40 de victime

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 19:57 / Actualizat luni, 28 martie 2022 20:16

Forțele armate din Ucraina au capturat-o pe sârboaica Irina Starikova, pe numele său real Danijela Lazovic, care luptă pentru Rusia încă 2014. În trecut, ea a fost handbalistă.

Cunoscută ca „Baghera”, după personajul din „Cartea Jungeli”, sârboaica are un trecut plin de infracțiuni.

Ucrainenii au capturat-o pe Danijela Lazovic, fostă handbalistă care luptă pentru Rusia

Născută în 1981, în orașul Gornji Milanovac (Sebia) a făcut parte din armată rusă începând cu 2014, când a luptat împotriva ucrainenilor și se pare că a făcut până acum 40 de victime.

Lunetista a fost capturată recent de armată din Ucraina, fiind rănită.

„M-au abandonat. Știind că sunt rănită și având ocazia să mă ia de acolo, au decis să mă părăsească, în speranța că voi muri”, a spus Danijela Lazovic, potrivit Libertatea.

Fosta handalistă a avut mai multe probleme cu legea, fiind condmnată pentru trafic de droguri. Ea a fost călugriță o perioadă, s-a converitit la islamism, iar din 2014 este în Ucraina, unde s-a alăturat forțelor separatiste pro-ruse din Donbas. Ea a călătorit de mai multe ori de la Belgrad în Kosovo deghizată în călugăriță, până când a fost demascată de poliția din Serbia.

Citește și:

Artem Dzyuba, pus la zid de Mykolenko! Căpitanul naționalei Rusiei, criticat pentru că tace în privința invadării Ucrainei de către Putin: „Mi-e silă de astfel de oameni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Martie 2022, 17:44

Tare de toooot!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează