SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM, AZI, 17:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iulia Curea, golgeterul Oltchimului în tur, crede în visul finalei: "Nu am putut dormi de emoţii!"

Articol de , - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 01:08

A visat că Oltchimul se va califica în finală şi spune că orele de somn au fost puţine în această săptămînă. Meciul Gyor - Oltchim este liveTEXT pe GSP.ro, azi de la ora 17, televizat de Digisport 1. În tur scorul a fost 35-31 pentru noi.


Extrema stînga a Oltchimului, Iulia Curea, recunoaşte că are mari emoţii înaintea meciului retur cu Gyor, de la Veszprem. "Cînd mă pun seara, la culcare, nu pot să adorm. Mă tot gîndesc ce o să facem, cum să jucăm ca să ne întoarcem cu un rezultat bun. Pînă la urmă însă e normal, sîntem şi noi oameni. Şi ştiu că toate aceste emoţii vor dispărea cînd voi intra pe teren", a declarat Iulia Curea.

Iulia a adăugat că le visează deja pe unguroaice. "Pe bune, chiar am visat. Mă bucuram în sală, ele erau lîngă. Apoi, dintr-o dată, mă chinuiam să ridic trofeul Ligii Campionilor. Nu puteam şi am chemat fetele să mă ajute. M-am trezit baltă de transpiraţie. Cred că am ridicat serios de pat în somn", a povestit rîzînd Iulia. Vîlceanca e optimistă şi crede că Oltchim se poate califica. "Înaintea dublei manşe nimeni nu ne dădea vreo şansă. Acum că am bătut noi, şansele au crescut. Ne agăţăm de ele pînă la capăt", a încheiat Iulia.

"Palinger sau Haraldsen, eu sînt pregătită să le dau goluri"
Adriana Nechita nu se sperie de numele portarilor din poarta Gyorului. "Palinger sau Haraldsen, eu sînt pregătită să le dau goluri. Mă voi duce decisă la poartă, cu mult curaj!", promite Nechita. Nu îi e teamă nici de atmosfera pe care cei 6000 de suporteri unguri o vor crea în Veszprem Arena. "Noi putem să-i aducem la tăcere ca să se audă cei 300 de fani ai noştri. Vom juca însă pentru milioanele de români din faţa televizorului", a adăugat extrema dreapta. Meciul din tur îl trăieşte şi acum la intensitate maximă. "Cînd mă uit la repriza a doua, fără să vreau, mi se zburleşte părul pe mine. Parcă simt atmosfera aceea inconfundabilă din sală de la Vîlcea".

Citeşte şi: 60 de minute pentru finală » Oltchim trebuie să treacă azi de Gyor pentru calificarea în ultimul act al Ligii Campionilor

Citeşte şi: Radu Voina nu crede că avantajul de patru goluri e decisiv: "Nimic nu e stabilit!"

Gata pentru Loke
Oana Manea va avea azi misiunea să o anihileze pe Heidi Loke, cel mai bun pivot din lume şi cea mai valoroasă handbalistă din 2011, conform Federaţiei Europene de Handbal. "E o jucătoare foarte greu de ţinut. E puternică şi are o priză la minge extraordinară. Voi încerca să-mi pun şi eu în aplicare forţa, că nici eu nu sînt o mititică", a spus Oana. Ca să-i treacă emoţiile înainte de meciurile importante, Oana ascultă muzică la maximum. "Sînt emoţii pozitive. Nu le arăt. Cînd am emoţii mari, întotdeauna joc bine şi mă concentrez la maximum", a subliniat Oana. Îşi doreşte enorm să joace încă o dată finala Ligii Campionilor. "Cred în fete, în puterea echipei, toate o să intrăm pe teren să cîştigăm".

Emoţii cu Adina Meiroşu
La antrenamentul de aseară, din Veszprem Arena, toată delegaţia Oltchimului a tras, la un moment dat, o sperietură groaznică. Adina Meiroşu a primit un cot în stern de la coechipiera sa, Ekaterina Vetkova, şi a rămas fără aer. "Nu mai puteam respira şi m-am speriat. Şi acum simt că am un junghi în spate", a spus la finalul antrenamentului Adina.

Forţează cu Jovanovici?
Pentru prima dată de cînd s-a accidentat, muntenegreanca Marija Jovanovici s-a antrenat aseară aproape cot la cot cu colegele sale. Jovanovici nu a forţat însă şi a aruncat lejer cu braţul drept, avînd încă dureri la umărul drept. În funcţie de cum se va simţi azi, înaintea meciului, Marija ar putea fi trecută pe foaia de joc.

Oltchim în roşu, Gyor în verde-alb
Vîlcencele ar fi dorit să joace meciul de la Veszprem în echipament de culoare albastră, aşa cum s-a întîmplat şi la Rm. Vîlcea. La şedinţa tehnică de aseară însă, gazdele au ales să joace în verde, iar portarii în albastru. "Conform regulamentului, gazdele au prima opţiune şi noi nu am mai avut ce face, astfel că vom juca în roşu", a explicat vicepreşedintele Oltchimului, Nicolae Luca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chimistul
chimistul  •  07 Aprilie 2012, 15:13
Postat de handbaltotal pe 07 Aprilie 2012, 13:46

Calmativa mai , ce v-ati inflamat asa. Ne da gyor diferenta de 8-10 goluri si gata cu euforia. Daca am fi avut alt antrenor poate ne calificam. A VENIT MOMENTUL SA PLECI VOINA RADU.

Baiete eu zic sa te calmezi tu. Forzza OLTCHIM. NOI OAMENII DIN ORASUL RAMNICU VALCEA SI JUDETUL VALCEA VA SUSTINEM. La revedere.

chimistul
chimistul  •  07 Aprilie 2012, 15:13
Postat de handbaltotal pe 07 Aprilie 2012, 13:46

Calmativa mai , ce v-ati inflamat asa. Ne da gyor diferenta de 8-10 goluri si gata cu euforia. Daca am fi avut alt antrenor poate ne calificam. A VENIT MOMENTUL SA PLECI VOINA RADU.

Baiete eu zic sa te calmezi tu. Forzza OLTCHIM. NOI OAMENII DIN ORASUL RAMNICU VALCEA SI JUDETUL VALCEA VA SUSTINEM. La revedere.

handbaltotal
handbaltotal  •  07 Aprilie 2012, 13:46

Calmativa mai , ce v-ati inflamat asa. Ne da gyor diferenta de 8-10 goluri si gata cu euforia. Daca am fi avut alt antrenor poate ne calificam. A VENIT MOMENTUL SA PLECI VOINA RADU.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează