SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA-MONTPELLIER 37-33

Karabatic: "Am făcut legea în prima repriză, dar HCM a avut un public de Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2009 00:00

Cel mai bun handbalist din lume, Nikola Karabatic, a declarat după înfrângerea suferită de Montpellier HB în faţa lui HCM Constanţa, scor 33-37, că formaţia franceză a dominat clar prima repriză, dar publicul a ajutat campioanei României să revină în joc.

"Noi am făcut legea în prima repriză, dar Constanţa şi-a revenit după pauză. Atunci au schimbat apărarea, au devenit mai agresivi şi au echilibrat jocul. Constanţa a avut de partea ei un public de Liga Campionilor", a spus Karabatic.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  10 Octombrie 2009, 21:44

A fost un meci exceptional, mai ales vazut pe viu. A fost super. Atmosfera extraordinara, si o echipa , HCM Constanta care e revenit uluitor! Buzoienii sunt cunoscatori de handbal si mereu se vor inghesui sa prinda un loc in tribuna, de fiecare data, indiferent de ce echipa din Romania joaca. Multumim Constanta pentru un meci asa de frumos. Suporter din Buzau!

 •  10 Octombrie 2009, 09:47

Din Constanta, multumim Buzau!

 •  09 Octombrie 2009, 00:06

Hmm nu prea cred,pana in min 15 da dar dupa min 15 a aparut o echipa a Constantei fenomenala.Mult succes HCM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează