SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Kiel, Barcelona, Vive Kielce şi Hamburg, calificate în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal

Daniel Saric (FCB)
Daniel Saric (FCB)

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 21:06

După ce sîmbătă, Kiel şi Barcelona au reuşit calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, trecînd de Veszprem, respectiv Atletico Madrid, duminică Vive Kielce şi Hamburg SV au completat careul de aşi de pe semicerc.

Polonezii de la Vive Kielce au zdrobit pe teren propriu, 26-15 pe macedonenii de la Metalurg Skopje. Cum şi în tur, echipa pregătită de croatul Lino Cervar, a pierdut pe propriul teren, 25-27, polonezii acced în Final Four, pentru prima dată în istoria clubului.

Hamburg SV a trăit periculos la returul împotriva compatrioţilor de la Flensburg. După victoria din deplasare, 32-26, Hamburg s-a văzut condusă în repriza a doua, la 7 goluri diferenţă. Echipa lui Ljubomir Vranjes a capotat însă în ultimele minute, iar Hamburg, finalista din 2011, a reuşit calificarea. Flensburg a rămas doar cu victoria de palmares, 25-23.

Astfel, în Final Four-ul de la Koln (1-2 iunie), în Lanxess Arena, se vor înfrunta Kiel, Barcelona, Vive Kielce şi Hamburg. Tragerea la sorţi a semifinalelor va avea loc marţi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează