SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

„La început suntem cu toții puțin emoționați!” » Impresiile lui Kim Rasmussen la prima victorie pe banca Rapidului

Kim Rasmussen la prima apariție pe banca Rapidului Foto Facebook Rapid
Kim Rasmussen la prima apariție pe banca Rapidului Foto Facebook Rapid

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 18:33 / Actualizat luni, 13 martie 2023 19:36

Campioana României, Rapid, a obținut întâia izbândă cu noul antrenor, Kim Rasmussen, pe bancă, 36-26 cu Măgura Cisnădie. Tehnicianul are drept obiectiv ”să avem cât mai multe jucătoare disponibile cu putință”

Prezentat oficial în urmă cu cinci zile, danezul Rasmussen a avut repede ocazia de a sta pe banca echipei giuleștene: la meciul de acasă, de duminică, împotriva celor de la Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a 18-a din Liga Florilor. Rapid s-a impus clar, 36-26, însă emoțiile nu au lipsit. 

Kim Rasmussen, după prima victorie pe banca Rapidului

A fost un prim meci tensionat. S-a văzut, în repriza întâi am reușit să ne desprindem, dar ele au ținut aproape de noi. Repriza a doua a fost însă mai solidă, am înscris multe goluri, am avut o apărare mai bună", a caracterizat partida Kim Rasmussen pentru pagina oficială a clubului.

Debut perfect pentru Rasmussen » Victorie categorică pentru Rapid în Liga Florilor
RAPID
Debut perfect pentru Rasmussen » Victorie categorică pentru Rapid în Liga Florilor

„A fost bine pentru că acesta a fost primul meci împreună. La început suntem cu toții puțin emoționați, fetele vor să joace bine. Eu vreau să fac o treabă bună, să le arătăm suporterilor că suntem aici să ne luptăm, să dăm totul pentru acest club", a adăugat el. „Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, dar obiectivul meu cel mai important va fi să avem cât mai multe jucătoare disponibile cu putință", a subliniat nordicul, evidențiind un aspect care l-a preocupat și pe predecesorul său, spaniolul Carlos Viver, cel al deselor accidentări și absențe.

Sorina Grozav a revenit cu 7 goluri!

„La început suntem cu toții puțin emoționați!” » Impresiile lui Kim Rasmussen la prima victorie pe banca Rapidului
Sorina Grozav în timpul meciului de acasă cu Măgura Cisnădie Foto Facebook Rapid

Din acest punct de vedere s-a conturat însă și o veste bună: revenirea Sorinei Grozav, după o absență de săptămâni bune. Ea a și fost principala marcatoare pentru gazde, cu 7 goluri din 12 aruncări. „M-am simțit foarte bine, se poate și mai bine, nu sunt sută la sută, dar sper ca pe viitor să-mi revin", a spus interul. „Mi-a fost dor de fani, ca de obicei atmosfera a fost fantastică și ne-au ajutat foarte mult la această victorie", a adăugat Grozav.

Kim Rasmussen, impresionat de galeria Rapidului

„Ce atmosferă! Ei cântă timp de 60 de minute, este ceva incredibil! Simți cum te susțin, te simți bine, ți se face pielea de găină uneori", a remarcat și Rasmussen. „Este o plăcere să avem asemenea suporteri, dar cel mai mult mă concentrez pe fete, să le ajut, să ajut clubul, să continuăm să creștem și sper să avem în curând toate jucătoarele disponibile", a repetat el.

„La început suntem cu toții puțin emoționați!” » Impresiile lui Kim Rasmussen la prima victorie pe banca Rapidului
Galeria Rapidului, susținându-și ca de obicei echipa Foto Facebook Rapid

Rapid va avea nevoie de public în continuare, mai ales pentru ce urmează în Liga Campionilor. Meciul tur din play-off-ul pentru "sferturi" este programat duminică, în deplasare însă, pe terenul adversarei Krim Ljubljana.

FOTO Eliza Samara, victorie în fața campioanei olimpice en titre la turneul din Singapore » Peste cine va da în următoarea fază a competiției

VIDEO Fostul selecționer, discurs acid după rușinea cu Feroe: „Pun și eu o întrebare, ei cum reușesc să facă asta?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează