SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Debut perfect pentru Rasmussen » Victorie categorică pentru Rapid în Liga Florilor

CS Rapid a câștigat cu Măgura Cisnădie, scor 36-26, la debutul antrenorului Kim Rasmussen/ foto: Facebook @Handbal Rapid
CS Rapid a câștigat cu Măgura Cisnădie, scor 36-26, la debutul antrenorului Kim Rasmussen/ foto: Facebook @Handbal Rapid

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 19:59 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 20:41

CS Rapid a câștigat cu Măgura Cisnădie, scor 36-26, la debutul antrenorului Kim Rasmussen.

Fostul câștigător de Champions League cu CSM București, numit la Rapid pe 8 martie, a avut șansa să debuteze la campioana Românie chiar în fața propriilor fani. Rapid nu a dezamăgit și a făcut o repriză secundă fantastică.

Judoka Asley Gonzalez, aur pentru România la Openul European
JUDO
Judoka Asley Gonzalez, aur pentru România la Openul European

Rapid - Măgura Cisnădie 36-26, la debutul lui Kim Rasmussen

Începutul de meci a fost echilibrat, Rapid nu s-a distanțat la mai mult de două goluri diferență. De la 6-6 s-a rupt echilibrul, elevele lui Rasmussen au marcat 4 goluri fără să primească. A urmat o revenire a celor de la Măgura Cisnădie, care au încheiat prima repriză la două goluri în spate. 

Rapid s-a distrat cu adversarele în actul secund. Au condus cu 4 goluri până la 22-18, apoi a urmat taifunul. Campioana României a punctat de 5 fără să încaseze gol și a ținut-o în același ritm până la final. A câștigat la o diferență de 10 goluri. 

Rapid este pe locul doi în „Liga Florilor”, cu 43 de puncte în 18 etape. Este la egalitate cu Bistrița, echipa care completează podiumul. CSM București este lider detașat, are 6 puncte peste Rapid și un meci în minus.

VIDEO. Kim Rasmussen după instalarea la Rapid: „Nu am stat mult pe gânduri”

Citește și:

Dezastru și la juniori » România U17, două umilințe în două zile cu rivala Ungaria! De rușine, FRH a ascuns rezultatele

România și-a luat revanșa cu Feroe și rămâne în lupta pentru Euro 2024 » Portarul Iancu, MVP + toate calculele calificării

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează