HANDBAL  ·  HANDBAL

Care e prima echipă feminină de handbal din Europa care a reluat antrenamentele

FOTO Facebook Krim Ljubljana
FOTO Facebook Krim Ljubljana

Articol de — Vineri, 15 Mai, 14:02

Krim Ljubljana, campioana Sloveniei, se pregătește pe stadion, în aer liber. Sezonul a fost încheiat, dar jucătoarele se antrenează cu gândul la următorul.

Krim Ljubljana e prima echipă din handbalul feminin care a reluat antrenamentele. Dubla campioană a Europei la care, de-a lungul timpului, au jucat și multe handbaliste românce, a sunat reunirea pe stadion. 

Conform normelor din Slovenia, echipele nu se pot pregăti încă în spații închise. Antrenorul Uros Bregar și-a dus astfel elevele pe pista de atletism a stdionului Kodeljevo. Săptămâna viitoare în Slovenia vor reveni la antrenamente și junioarele.

În România, FRH nu a încheiat nici acum sezonul, urmând ca în ședința din 18 mai a Consiliului de Administrație să se facă acest pas. Legat de revenirea la antrenamente, echipele din România sunt condiționate de statul în cantonament pentru 14 zile, lucru imposibil cluburilor, din rațiuni financiare, în acest moment.

Citește și alte știri de handbal feminin:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1