SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Care e prima echipă feminină de handbal din Europa care a reluat antrenamentele

FOTO Facebook Krim Ljubljana
FOTO Facebook Krim Ljubljana

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 14:02

Krim Ljubljana, campioana Sloveniei, se pregătește pe stadion, în aer liber. Sezonul a fost încheiat, dar jucătoarele se antrenează cu gândul la următorul.

Krim Ljubljana e prima echipă din handbalul feminin care a reluat antrenamentele. Dubla campioană a Europei la care, de-a lungul timpului, au jucat și multe handbaliste românce, a sunat reunirea pe stadion. 

Conform normelor din Slovenia, echipele nu se pot pregăti încă în spații închise. Antrenorul Uros Bregar și-a dus astfel elevele pe pista de atletism a stdionului Kodeljevo. Săptămâna viitoare în Slovenia vor reveni la antrenamente și junioarele.

Care e prima echipă feminină de handbal din Europa care a reluat antrenamentele

În România, FRH nu a încheiat nici acum sezonul, urmând ca în ședința din 18 mai a Consiliului de Administrație să se facă acest pas. Legat de revenirea la antrenamente, echipele din România sunt condiționate de statul în cantonament pentru 14 zile, lucru imposibil cluburilor, din rațiuni financiare, în acest moment.

Citește și alte știri de handbal feminin:

Vin la Baia Mare la pachet » Minaur i-a transferat pe Jose Toledo și pe Larisa Arraujo

Luptă strânsă în birouri! Cum au votat cluburile din liga feminină de handbal pentru încheierea sezonului: 2 echipe vor acordarea titlului, 5 nu sunt de acord

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează