SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM LJUBLJANA - SCM RM. VÂLCEA 28-28

Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea 28-28 // Asma Elghaoui face haz de necaz: „Eu vin din Africa, de mine nu se prinde virusul!”

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 13:29

Asma Elghaoui (28 de ani), una dintre cele mai bune jucătoare de la SCM Rm. Vâlcea, a făcut radiografia partidei de la Krim Ljubljana (28-28), dar a vorbit și despre situația medicală de la echipă.

Născută în Tunisia, cu pașaport unguresc după ce a primit și cetățenia maghiară, Elghaoui a făcut un meci foarte bun sâmbătă seara, la Ljubljana. A marcat de 6 ori și și-a ajutat echipa să obțină un punct foarte important în ecuația calificării.

- Asma, cum a fost meciul?
- Am avut o săptămână foarte grea, am jucat la Bistrița, în fața unei echipe care ne bătuse în campionat, și apoi am plecat direct la Ljubljana. Am stat mai mult pe drumuri, a intervenit oboseala, dar și problemele de sănătate ale colegelor mele.

- Tu nu ai răcit?
- Eu vin din Africa, sunt mai puternică, de mine nu se prinde virusul așa ușor. (râde). Serios vorbind, am avut noroc, eu am fost OK și am putut să dau totul. Dar sunt foarte mândră de fete. Unele s-au simțit foarte rău, dar au intrat pe teren și au încercat să joace cât mai bine.

Vrea Metz în „sferturi"

- Ați pierdut un punct sau ați câștigat unul?
- Am împărțit punctele cu Krim, dar pentru noi este important următorul meci, cel cu Savehof de acasă. Atunci vom încerca să obținem punctele care ne vor netezi drumul spre sferturile de finală. Sunt convinsă că vom fi mai bine medical, că vom recupera măcar o parte din jucătoarele bolnave.

- Ce s-a întâmplat după pauză la Ljubljana, atitudinea voastră a fost alta?
- La pauză am vorbit între noi, ne-am sfătuit cum să ne apărăm mai eficient și s-a văzut că am reușit în multe rânduri să stopăm acțiunile lor. Nu am putut, din păcate, să ne desprindem pe final la două goluri.

- Cu cine ai prefera să joci în sferturile de finală? Vrei CSM București?
- Știu ce nu vreau! Nu-mi doresc Rostov Don pentru că e o echipă solidă. Aș prefera, personal, Metz. E o echipă care ne-ar avantaja ca stil.

- Au fost foarte mulți suporteri care au venit la Ljubljana să vă încurajeze!
- Aș vrea să le mulțumesc fanilor noștri care au făcut o călătorie lungă până la Ljubljana ca să fie alături de noi. Sunt incredibili fanii noștri, ne susțin la fiecare meci și asta e foarte important pentru noi!

CLASAMENT GRUPA 2 

Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea 28-28 // Asma Elghaoui face haz de necaz: „Eu vin din Africa, de mine nu se prinde virusul!”

Primele patru echipe se califică în „sferturi"

VEZI ȘI:

VIDEO Salonul de înfrumusețare SCM Rm. Vâlcea: „A fost o transformare incredibilă. Voi decideți dacă vă place”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  23 Februarie 2020, 16:31
Postat de Alexandru Sram pe 23 Februarie 2020, 14:53

Excepțional pivot! Face și faza de contraatac foarte bine, vezi Cvjic sau Pintea!

E destul de buna, inteligenta, faza e ca inaltimea nu o ajuta...

887351561434687
Alexandru Sram  •  23 Februarie 2020, 14:53

Excepțional pivot! Face și faza de contraatac foarte bine, vezi Cvjic sau Pintea!

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Februarie 2020, 14:37

o jucatore ce lupta(chit ca mai si rateaza)si da totul pe teren(in africa e cald...virusul nu prea are ce cauta..pt novici)si cred ca o sa fie Metz

Vezi toate comentariile (4)
Comentează