SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

La Oltchim!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Portarul Zalaului, Talida Tolnai, pe care Brasovul si l-a dorit in vara, a ajuns la Rimnicu Vilcea. Goal-keeperul a fost imprumutat pina in vara. Talida Tolnai, portarul de la HC Zalau, a fost in aceasta vara protagonista unui imens scandal intre oficialii de la Rulmentul Brasov si antrenorul "nationalei" Romaniei, Gheorghe Tadici. Aflata sub contract pina in decembrie 2007 cu HC Zalau, Tolnai a semnat cu Rulmentul Brasov, fiind suspendata de Comisia de Disciplina a FRH pentru opt luni de zile. Cind a aflat deznodamintul, Tadici a amenintat ca isi da demisia de la "nationala". "Nu se poate ca o jucatoare care si-a rupt picioarele pentru Romania, pe care o aveam in vedere si pentru Mondialele din Franta, sa fie suspendata dupa bunul plac al unora. Ea nu a stiut ca mai are contract la Zalau si a fost pacalita", a tunat Tadici. In cele din urma, Consiliul de Administratie al FRH i-a redus suspendarea la doar 30 de zile, pedeapsa fiind deja ispasita.

Ieri, campioana Romaniei, Oltchim Rm. Vilcea, a anuntat ca a imprumutat-o de la Zalau, pina in vara lui 2008, pe Tolnai. "Aveam nevoie de al treilea portar. Doamne fereste!, de ceva neprevazut, la portari nu poti sa improvizezi ca la jucatoarele de cimp", a subliniat Tadici. Vilcea a oferit-o in schimb pe Mihaela Smedescu. "Zalaul a fost de acord pentru ca in vara noi le-am mai dat inca trei jucatoare de la reprezentativa de tineret: Bratu, Teodorescu si Ursachi", a incheiat Tadici.

"Nu faceti asemanari!"

Intre cazul Tolnai si cazul Amariei, Gheorghe Tadici spune ca nu exista nici un punct comun. "Prima a fost suspendata pentru dubla semnatura, iar cea de-a doua pentru faptul ca nu-si respecta contractul. A primit bani, casa, masina de la Cluj si nu a fost la antrenamente. Nu ma intereseaza jucatoarea Carmen Amariei, poate sa mearga la Brasov sa joace acolo daca va primi acceptul de la Cluj", a incheiat Tadici.

Va juca in Liga
Talida Tolnai va fi trecuta de Oltchim Rm. Vilcea pe lista pentru Liga Campionilor, ea putind evolua in chiar prima partida contra danezelor de la Viborg, pe 28 octombrie. si in campionat Oltchim o poate folosi chiar de vineri, in partida cu Rapid CFR Bucuresti. "Nu stiu cind va debuta. De joi va fi prezenta la antrenamente. Important e ca pe linga Dinu si Pislaru, mai am acum la dispozitie un portar de valoare", a declarat Tadici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close