SPORTURI  »  HANDBAL  »  JOCURILE OLIMPICE

Lasă Barbara Lazovic Slovenia pentru Muntenegru?

Barbara Lazovic
Barbara Lazovic

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 17:28

Sunt zvonuri că Barbara Lazovic, interul dreapta de la Buducnost, ar fi acceptat să joace pentru Muntenegru în calificările pentru Jocurile Olimpice

La 32 de ani, Barbara Lazovic vrea să facă un pas important în carieră. Interul dreapta care a evoluat, în sezonul 2018-2019, la CSM București își dorește enorm să ajungă să joace și la o ediție a Jocurilor Olimpice. 

Slovena nu a mai jucat pentru țara sa natală de la Campionatul Mondial din 2017, iar în decembrie 2020, la trei ani distanță, ar putea opta să joace pentru orice altă echipa națională din lume, conform regulamentelor Federației Internaționale de Handbal. Barbara Lazovic evoluează acum în Muntenegru, la Buducnost, iar federația de la Podgorica a ademenit-o, se pare, cu participarea la Tokyo. 

Muntenegru va organiza în martie 2021 turneul de calificare la Jocurile Olimpice, din grupă făcând parte România, Norvegia și Thailanda.

A vrut să se lase

După plecarea de la CSM București, Barbara a vrut să abandoneze cariera de jucătoare profesionistă și să-și urmeze soțul în Coreea de Sud. Vuk Lazovic este muntenegrean și component al naționalei țării sale. El a evoluat în trecut, în sezonul 2017-2018, și în campionatul României, pentru Dunărea Călărași. Barbara Lazovic urmează să-i ia locul în echipă Katarinei Bulatovic, care a anunțat că va renunța la carieră pentru a se dedica vieții de familie.

60 de meciuria jucat Barbara Lazovic pentru "naționala" Sloveniei, înscriind 194 de goluri

Restanța Slobozia - CSM București va stabili campioana Ligii Florilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează