SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

Restanța Slobozia - CSM București va stabili campioana Ligii Florilor!

Restanța Slobozia - CSM București va stabili campioana Ligii Florilor!
Restanța Slobozia - CSM București va stabili campioana Ligii Florilor!

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 17:15

Membrii Consiliului de Administrație au discutat despre disputarea tuturor etapelor, la fete, dar FRH nu a supus la vot această propunere. S-a decis ca în Liga Florilor să se mai joace un singur meci!

În videoconferința de luni 4 mai, membrii Consiliului de Administrație au luat în discuție reluarea campionatului, atât în Liga Zimbrilor, cât și în Liga Florilor. Cristina Vărzaru, secretarul general al FRH, a propus ca fetele să mai joace doar restanța dintre AHCM Slobozia și CSM București, plus meciurile din Cupa României. Vărzaru a mai venit cu variante de joc între locurile 5-8, dar nimeni nu a fost de acord. Au fost luări de cuvânt în care s-a vorbit despre disputarea tuturor celor 7 etape rămase în Liga Florilor, într-un ritm miercuri-duminică. Nu s-a supus la vot și nu a fost consemnată propunerea în hotărârile CA.

Meciul care decide campioana

Liga Florilor, sezonul 2019-2020 se rezumă în acest moment la o singură partidă, restanța din etapa a 17-a, dintre ultima clasată, AHCM Slobozia, și locul 2, CSM București. "Nu am votat așa ceva. Toată lumea a convenit ca la fete să aibă loc toate etapele, nu numai un meci. Nu e prima dată când una discutăm și alta apare după Consiliile de Administrație", a declarat unul dintre membrii CA. Cert este că multe echipe intră în vacanță după această măsură. Minaur Baia Mare, Gloria Bistrița, Măgura Cisnădie, HC Zalău și SCM Craiova nu vor mai avea niciun meci oficial în acest sezon, ele putând să-și trimită jucătoarele acasă!

Ce se va mai juca în Liga Florilor 

- 24 iunie: restanța din Etapa a 16-a (AHCM Slobozia-CSM București)
Cupa României Fan Courier 
- Marți, 16 iunie: sferturile restante SCM Rm. Vâlcea-HC Dunărea Brăila și CSM București-CSM Slatina 
- 20-21 iunie: Final Four

Băieții joacă tot sezonul regulat

La masculin, s-a convenit ca etapele să se dispute după propunerea FRH din precedentul Consiliu de Administrație. Astfel cele trei etape rămase se vor juca începând cu 14 iunie, iar Final Four-ul Cupei României în 24/25 iunie. Despre retrogradare, dar și modalitatea în care va oferi titlul, FRH a amânat verdictul pentru ședința din 18 mai.

Ce se va mai juca în Liga Zimbrilor 

- Duminică, 14 iunie: etapa a 24-a 
- Joi, 18 iunie: etapa a 25-a 
- Duminică, 21 iunie: etapa a 26-a 
- Duminică, 28 iunie: restanțele Potaissa Turda-Dinamo București (etapa a 10-a) și Poli Timișoara-CS HC Buzău 2012 (etapa a 23-a) 
Cupa României Fan Courier 
- 24-25 iunie, Turneul Final Four. Semifinala CSM Bacău-Dinamo București va conta și pentru meciul restant din campionat (etapa a 20-a)

Întâlnire cu președinții

Președintele FRH, Alexandru Dedu a programat o videconferință cu președinții cluburilor din prima ligă, dar și cu cei ai echipelor de pe primele două locuri în Divizia A. Oficialii de la băieți vor discuta online luni, 11 mai, iar fetele o zi mai târziu. În urma consultărilor și propunerilor venite de la președinți, FRH va lua alte decizii. Se vorbește chiar varianta prelungirii sezonului competițional în luna iulie sau chiar august, în condițiile în care în luna iunie nu se va putea juca.

Dinamovistul Dan Savenco, povești senzaționale din trafic: „Le-au dat câinilor kilometrajul peste cap! Să vă spun ce mi-a zis o domnișoară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Mai 2020, 15:49

se pare ca una au vorbit...si alta au votat,nu inteleg de ce isi doresc sa acorde titlul(anumite persoane..sa investesti mil si sa nu iei titlul e strigator la....primarie,multe tari au inghetat campionatul fara decernarea titlui..ceva normal)cand se poate ingheta campionatul fara castigatoare...totusi cred in putin timp se termina si circul....

446194735563038
Cony Nick  •  05 Mai 2020, 01:28

- decizia FRH este o varianta corecta de a se acorda titlul de campioana, cupa si medalii dupa aceasta joc restanta...si bineâteles de a se acorda medalii echipelor clasate pe locul 2 si 3.

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  04 Mai 2020, 22:40
Postat de ceaiuri pe 04 Mai 2020, 19:35

asa cum anticipam o sa avem o campioana...votata(puteau sa urmeze decizia vecinilor...gyor daca isi dorea avea campionatul dar o echipa mare..ramane mare)greu de inteles de ce nu joaca si restul echipelor restantele(inca 3 meciuri...)deci o decizie cu dedicatie(ce se face varzaru daca nu pot juca..ce mai inventeaza?)poate dupa ce trece pandemia avem un presedinte nou si C.A deasemeni

Ba @Ceaiuri;de ce este o decizie incorecta,pai CSM avea un meci nai putin decat Valcea,nu poti face o campioana cu un meci in plus jucat,dar eu oreferam.si modelul norvegian;tie nu-ti convenea,este cel mai corect;imparti nr de pct la nr de jocuri,..te ascult!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează