SPORTURI  »  HANDBAL  »  PARTENERIAT

Liga Florilor devine Liga Mol

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:19

Compania petrolieră Mol oferă 200.000 de euro pe an pentru competiția feminină din România.

Președintele FRH, Alexandru Dedu a semnat ieri un parteneriat cu una dintre cele mai importante companii petroliere din România. În baza acestei înțelegeri, campionatul intern de handbal feminin se va numi pentru actualul sezon „Liga Florilor MOL”.

„Un parteneriat care încununează un drum început acum cinci ani, în care handbalul românesc a fost desfăcut în diferite produse, echipele naţionale, campionatele naţionale, Cupa României, Supercupa, produse care au fost branduite, marketate, crescute şi prezentate ca nişte valori ale sportului românesc actual. 

În momentul de faţă, un produs premium al federaţiei de handbal, Liga Naţională Feminină, Liga Florilor, încheie un parteneriat puternic cu o multinaţională căreia îi mulţumim că se află lângă noi. Am avut un Consiliu de Administraţie care a validat acest contract şi deja s-a stabilit ca suma de 135.000 de euro să plece către echipe. Jumătate se va plăti acum, iar cealaltă jumătate în septembrie, pentru că vor fi două echipe care retrogradează, două echipe care urcă”, a declarat președintele FRH, Alexandru Dedu.
 

„Suntem onoraţi să devenim partener strategic al Ligii Florilor, care din acest sezon se va numi Liga Florilor MOL. Sunt convinsă că acesta va fi doar începutul unei colaborări extrem de fructuoase”, a declarat și Camelia Ene, CEO şi Country Chairman MOL România.
 

FRH mai are și alte parteneriate cu alți sponsori importanți. Echipele naționale sunt susținute de producătorul auto "Dacia", de BRD Societe Generale, iar Cupa României, atât la fete, cât și la băieți, poartă numele unui alt sponsor, "Fan Courier".

Doar 11 din 18! Schimbări majore în primul lot convocat de Bogdan Burcea și Robert Licu, noii tehnicieni ai „naționalei” feminine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează