SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ DINAMO-RIIHIMAEN COCKS 24-22 (13-12)

VIDEO Victorie mare pentru Dinamo în Liga Campionilor! "Dulăii" au trecut de Riihimaen Cocks

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 21:26

Dinamo a trăit periculos și în meciul de ieri cu Riihimaen Cocks. Finlandezii au jucat cu ambiție, chiar dacă nu mai contau în lupta pentru calificare. Roș-albii aveau nevoie de o victorie pentru a ține în viață visul de calificare.

Nevoiți să joace încă un meci cu miză la distanță de trei zile, dinamoviștii au încercat să se scuture de oboseală și de amintirea meciului pierdut în ultimele secunde la Elverum. Lucru pe care l-au reușit, chiar dacă i-a costat mult.

VEZI VIDEO AICI CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE!

În prima repriză, campioana României a ieșit cu bine din situații limită, izbutind să înscrie când era în dublă inferioritate în minutul 12 sau să se țină de Riihimaen prin reușitele lui Komogorov sau paradele lui Heidarirad. La pauză s-a intrat cu scorul de 13-12.

Partea a doua a fost puțin mai tulbure, cu mai multe greșeli, însă Dinamo a reușit să se țină la suprafață și să apese pe accelerație atunci când a fost nevoie.

Handbaliștii lui Constantin Ștefan nu s-au mai pierdut în ultimele secunde și, purtați spre poartă de scandările fanilor, au reușit desprinderea la două goluri în minutul 55, prin golul lui Răzvan Gavriloaia, care a dus scorul la 23-21. Au manageriat excelent ultimele secvențe și au rămas neînvinși pe teren propriu în acest sezon de Ligă, impunându-se cu 24-22.

De calificarea în play-off-ul pentru optimi de finală îi mai desparte un singur meci, pe care-l vor juca în deplasare, pe 29 noiembrie, cu Wacker Thun.

Mai sunt de jucat

Wisla Plock-Ademar Leon (24 noiembrie), Elverum-Wacker Thun (25 noiembrie), Riihimaen-Wisla (28 noiembrie), Thun-Dinamo (29 noiembrie), Ademar Leon-Elverum (1 decembrie)

 clasament

Vezi și: Cum se califică Dinamo? Calculele pentru campioana României de a trece de grupe. Cu două victorii în ultimele două etape, "câinii" nu mai depind de alte rezultate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  22 Noiembrie 2018, 10:42

Victorie obtinuta cu dificultate si cu emotii. S-a pierdut o sansa imensa la Elverum, dintr-o prostie. Am fi fost calificati acum. Victoria in Elvetia in ultimul meci este improbabila, chiar daca elvetienii nu mai au nimic de castigat. Vor lupta pentru publicul lor si pentru orgoliu. Va fi foarte greu acolo, mai ales ca arbitrajul va fi tentat sa traga oarecum cu gazdele.. Bine ca revine Bannour, dar chiar si asa, nu poti astepta totul de la un singur om. Dinamo mi se pare in scadere fata de anul trecut. Sper ca baietii sa traga sa repare ce-au stricat in deplasarea de la Elverum pe final.

rocky2
rocky2  •  22 Noiembrie 2018, 00:43
Postat de sabaton pe 21 Noiembrie 2018, 21:33

Cu exceptia celor 2 prosti de pe gsp cu 100 de clone ...

:)))))))))))))

908431252639885
Lucian Preda  •  21 Noiembrie 2018, 23:07

Care meci "de ieri", maestre? Ai terminat cu prostiile de pe vremea Oltchimului și acum ai inceput cu Dinamo?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează