SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RM. VÎLCEA

Managerul Oltchimului, Constantin Roibu: "Am greşit, am schimbat antrenorii precum ciorapii!"

Constantin Roibu, managerul Oltchimului
Constantin Roibu, managerul Oltchimului

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 21:27

Managerul Oltchimului, Constantin Roibu, recunoaşte că schimbările dese de antrenori nu au făcut bine echipei şi crede că greu va găsi acum un tehnician de valoare

- Domnule Roibu, cum a primit Anja Andersen vestea că a fost demisă de la Oltchim?
- Cu demnitate. E o fată civilizată, cu capul pe umeri, ne-a înţeles. Ne-am despărţit amiabil. Puteam rezilia contractul în orice moment.

- V-aţi gîndit la un înlocuitor?
- Nu şi nici nu cred că o să găsim prea curînd un antrenor. Convingerea mea e că pînă în vară nu va mai accepta să vină nimeni. Foarte puţini sînt liberi de contract dintre cei valoroşi. Şi să iei un antrenor de dragul de a pune unul nu e o soluţie. Am mai făcut astfel de experimente.

- Se tem antrenorii de Oltchim?
- Cred că da pentru că noi am greşit. Prea i-am schimbat precum ciorapii. Le e teamă că vor fi schimbaţi. O să rămînem cu Aurelian Roşca pînă în vară şi apoi vom vedea ce e de făcut.

"Nu vom lua nici o măsură, deocamdată, împotriva fetelor. Şi ele sînt bulversate de rezultat, de schimbările dese, nu cred că ar fi o soluţie acum"

- Mai credeţi în calificare?
- Sincer? Nu! La Podgorica foarte greu se cîştigă, ele îşi vor juca şansa. Fetele mi-au promis că vor face tot posibilul să se califice. Am stat de vorbă cu ele, le-am explicat situaţia, dar nu mai cred nimic.

Favoritul? Karl Erik Bohn!
Oltchim Rm. Vîlcea a tratat deja cu selecţionerul României, Radu Voina, dar s-a lovit de refuzul categoric al tehnicianului care a obţinut cele mai bune rezultate din istoria grupării vîlcene. Din ţară, puţin piste viabile au mai rămas. Vlad Caba, ofertat înainte de aducerea Anjei Andersen, a refuzat, iar Mariana Tîrcă nu este dorită de oficialii vîlceni. O eventuală pistă ar veni tot din străinătate. Oltchim se pare că doreşte să-l aducă pe bancă pe norvegianul Karl Erik Bohn. Fostul tehnician de la Larvik a fost de curînd dat afară, reproşîndu-i-se faptul că a participat la negocierile iubitei sale, pivotul Heidi Loke, cu Gyor, în condiţiile în care ambii apărau interesele Larvikului. Oltchim tratase cu Karl Erik Bohn şi înainte de aducerea Anjei Andersen.

"Anja Andersen trebuia lăsată să antreneze, să-şi rupă gîtul pînă la capăt. Cine ar accepta acum să preia echipa?"
Radu Voina, selecţioner România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
racheta147
racheta147  •  08 Martie 2011, 12:55

Daca nu mai crede in calificare si daca Anja a spus de la inceput ca ea garanteaza Liga anul viitor atunci ma intreb de ce nu a fost lasata sa antreneze ? Poate costa prea mult.... Planul era sa vina Anja sa stea 3-4 luni, sa castige Liga Campionilor si apoi sa plece :)) Scapau cu 4 luni de platit salariul de 20.000 euro si luau si Liga :) OLTCHIM =Noua Steaua, Roibu=noul Becali, iar Gavrilescu=noul MM. S-a distrus si performanta noastra in handbal... Asa e la noi si daca merge ceva trebuie stricat. Corect!

dan69
dan69  •  08 Martie 2011, 10:47

din pacare aici conducerea Oltchimului a dovedit inca odata incompetenta dar acest lucru e pacat caci aici se va destrama totul Gavrilescu si Roibu ari fii cei mai buni antrenori cacui cu ei nu s-ar simti destramarea unui viiz Cistigarea CL din pacate asa va veni ""Fetelor capul sus veata merge mai departe " "voi sinteti potentialul "" nu Roibi nu Gavrliescu

flaviulucianr
flaviulucianr  •  08 Martie 2011, 10:02

sper sa fie adus la Valcea un antrenor foarte bun si sa aiba rabdare cu el...pt ca garantia succesului o reprezinta stabilitatea si implementarea ideilor tehnico-tactice la o echipa...vezi rezultatele senzationale ale sportului romanesc inainte de 90, prin pastrarea unor antrenori mai multi ani la cate o echipa.. pe langa cei doi antrenori straini de care am amintit o varianta foarte buna ar fi si aducerea fostei mari glorii a Oltchimului, Mariana Tarca, care a demonstrat ca este o excelenta antrenoare la Rulmentul...a castigat impotriva Oltchimului cand avea o echipa valoric inferioara.. a ajuns in semifinalele Cupei Ehf cand Rulmentul era deja in criza financiara, Cupele Chalenge castigate

Vezi toate comentariile (18)
Comentează