SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / STEAUA - GRANOLLERS 32-28

Marius Stavrositu: "Să ajungem în finală pentru public!"

Marius Stavrositu, Stavrositu, Steaua MFA
Marius Stavrositu, Stavrositu, Steaua MFA

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Stavrositu a fost arma-surpriză de aseară a Stelei

- Marius, ai jucat pe postul de inter în meciul de astăzi. Crezi că a fost o surpriză pentru spanioli?
- Eu am mai jucat pe acest post şi în trecut, însă  pentru adversari cu siguranţă a fost o surpriză, mai ales ca un jucător aşa de scund ca mine să fie inter.

- Cum a fost meciul?
- Greu, însă l-am pregătit de multă vreme. Am vizionat multe casete cu ei înainte şi le-am citit tactica. Sîntem foarte motivaţi să obţinem calificarea în finală şi nu am vrut să plecăm învinşi din Polivalentă, mai ales pentru că a fost prima partidă din această ediţie a Cupei Cupelor jucată în aici. Nu puteam să dezamăgim un public care s-a dovedit a fi extraordinar.

- Cum va fi returul?
- Calificarea nu e jucată, mai ales că o diferenţă de patru goluri nu înseamnă nimic în handbal. Mai sînt 60 de minute de jucat, dar vreau să ajungem în finală pentru public!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  02 Mai 2010, 15:34

Fandositule la-sane ca esti penibil prin pase aiurea, suturi asijderea, eliminari, contratacuri initiate pentru adversar. Adunand reusitele (putine) cu greselile (multe) ajungem la un pasiv de 7-8 goluri pe meci.Mai lasa si pe altii ca tu pacalesti handbalul!

 •  26 Aprilie 2010, 10:14

Bravo, Marius! esti cel mai valoros centru roman al ultimilor 10 ani. Talent urias, generozitate in a crea spectacol pt. public, pasiune pt. handbalul vazut ca o arta, nu ca meserie. F. mare greseala a facut Constantinescu, ca nu te-a tinut la Constanta. Sufera mult Constanta pe postul de coordonator. Ai grija, si ramai concentrat, ca restul vine de la sine. Broavo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează