SPORTURI  »  HANDBAL  »  ALEGERI FRH

„500€ sub pernă, în 2018! Votul va costa mai mult acum” » Un contracandidat al lui Dedu la șefia FRH face acuzații grave

Alexandru Dedu, președintele FRH
Alexandru Dedu, președintele FRH

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 13:33 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 14:40

Dan Maximilian Gavrilă, candidat la președinția Federației Române de Handbal, susține că înaintea scrutinului pentru șefia FRH din 2018, când Alexandru Dedu a câștigat al doilea său mandat, o parte dintre alegători ar fi fost mituiți cu „câte 500 de euro”.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Handbal sunt programate joi, 28 aprilie. Alexandru Dedu, președinte din 2014, vizează al treilea său mandat.

Cu un președinte „drept”, handbalul românesc merge tot mai în jos
EDITORIAL
Cu un președinte „drept”, handbalul românesc merge tot mai în jos

În afară de președintele în funcție, mai candidează Constantin Din, fost arbitru internațional și principalul contracandidat al lui Dedu, Bogdan Voina, fost jucător la Steaua și SC Selestat, și Dan Maximilian Gavrilă, director și antrenor la clubul ACS Școala 181 SSP București.

Dan Maximilian Gavrilă, candidat la președinția Federației Române de Handbal: „Nu știu cât va costa votul de joi”

Dan Maximilian Gavrilă a lansat acuzații grave cu privire la alegerile din urmă cu 4 ani, câștigate de Alexandru Dedu în turul 2, 100-99 împotriva Narcisei Lecușanu

Alegerile de la handbal, la mâna impostorilor - cât mai costă un vot?!

Știu ce se întâmplă înainte de scrutin, știu ce comisii sunt date, ce scaune mai importante sunt puse în joc, dar nu știu, din păcate, cât mai costă un vot, la aceste alegeri! 

Cu patru ani în urmă, la pomana electorală de la Rin Grand Hotel, s-a zvonit că aproape toți cei care au avut cazare acolo au găsit sub pernă și câte-o hârtie de 500 de euro, alții chiar câte două, în funcție munca depusă în favoarea unuia dintre candidați. Cam scumpă pomana, este adevărat, dar gândul la mandatul de patru ani și câștigurile care aveau să vină au meritat tot efortul. 

Nu mai știu cât va costa votul de joi, de la Marriott, tariful va fi ceva mai mare, pentru că sunt candidați mai mulți și șansele sunt împărțite, iar Marriott-ul este un hotel prima-ntâi! 

- Facebook @ Dan Maximilian Gavrila

În finalul postării, Gavrilă a făcut un apel la votanți: „Vreau să fiu luat în serios, iar alegătorii trebuie să-și dea seama că dintre toți candidații eu sunt cel mai serios, cel mai înțelept, un antrenor și președinte de club cu mare experiență, în ale performanței”.

„500€ sub pernă, în 2018! Votul va costa mai mult acum” » Un contracandidat al lui Dedu la șefia FRH face acuzații grave
Dan Maximilian Gavrilă // foto: Facebook

Două zile până la alegerile pentru președinția FRH

La alegerile din 28 aprilie au drept de vot 226 de cluburi din cele 245 afiliate, deoarece 19 dintre ele nu îndeplinesc criteriile FRH.

Ar fi nevoie de 114 voturi pentru unul dintre candidați, astfel încât acesta să fie ales președinte al FRH încă din primul tur.

CV-ul lui Dan Maximilian Gavrilă, potrivit site-ului său de campanie:

„500€ sub pernă, în 2018! Votul va costa mai mult acum” » Un contracandidat al lui Dedu la șefia FRH face acuzații grave

Mai multe știri din handbal: 

România, în urna 4 la Euro 2022 » Când are loc tragerea la sorți + cum arată grupa horror

Adi Vasile și „tricolorele” au căzut de acord, după calificarea la CE: „Publicul ne-a adus aici!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează