SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Mesajul sfâșietor trimis de Javier Humet colegilor de la Dinamo, înaintea meciului cu CSM Focșani!

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 22:13 / Actualizat marti, 25 mai 2021 22:25

Interul dreapta al ”câinilor” trece prin momente grele după ce și-a pierdut soția. Ana Ayda (33 de ani) a lăsat în urma sa trei copii și un soț îndurerat. Toată echipa va participa miercuri la înmormântare

Jucătorii de la Dinamo, antrenorii și conducerea echipei nu au putut deloc să se bucure după titlul câștigat în acest an. În aceeași seară, soția unuia dintre jucători, Ana Ayda Humet, a suferit un atac vascular cerebral. La doar 33 de ani, frumoasa constănțeancă s-a luptat pentru viața sa până duminică, 23 mai. Atunci, inima ei a încetat să mai bată, lăsând în urmă multă durere. 

Mamă a trei copii, Ana Ayda va fi înmormântată miercuri, la Constanța. Până atunci, jucătorii de la Dinamo au susținut marți seara un meci în optimile de finală ale Cupei României. Înaintea partidei, toți jucătorii au primit din partea coechipierului lor, Javier Humet, un mesaj emoționant. "Toți băieții au plâns când l-au citit. Suntem alături de Javi în aceste momente", a declarat directorul sportiv Ovidiu Semen.

Dinamo a câștigat cu 29-24, s-a calificat în sferturi, iar la final, "alb-roșiii" au spus că vor să câștige trofeul pentru a-l dedica memoriei Anei Aida.

"Salut băieți! Vă mulțumesc pentru suportul vostru în aceste 10 zile de coșmar. Eu sunt sigur că Ayda ar vrea să fiți uniți și să jucați așa cum știți. Nu aveți nimic de demonstrat. Pur și simplu sunteți cei mai buni. 

Cu plecarea ei, s-au schimbat prioritățile. Eu zic să vă bucurați de tot ce aveți și să dați mereu maxim în viață, pentru că nu știți când se va termina. Fiți o familie, așa cum v-am simțit eu. Vă iubesc și sunt lângă voi, orice ar fi!", a fost mesajul trimis de Javier Humet, interul dreapta al lui Dinamo.

Veste cumplită anunțată de CS Dinamo » Soția lui Javier Humet a murit

Momente dificile pentru Javier Humet, handbalistul lui Dinamo: soția lui e în comă, după ce a suferit un atac cerebral

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  25 Mai 2021, 23:38
Postat de creeperno999 pe 25 Mai 2021, 22:33

La doar 33 de ani, ,,frumoasa" constănțeancă s-a luptat pentru viața sa până duminică, 23 mai. Sunteti obsedati de aspectul fizic al unei femei chiar si cand moare. Doamne fereste!

Sunt de acord cu tine, dar nu cred ca este momentul sa critici si nu pe acest articol. R.I.P !

creeperno999
creeperno999  •  25 Mai 2021, 22:33

La doar 33 de ani, ,,frumoasa" constănțeancă s-a luptat pentru viața sa până duminică, 23 mai. Sunteti obsedati de aspectul fizic al unei femei chiar si cand moare. Doamne fereste!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează